Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég hamar van orgazmusom, a barátnőm szerint ez ciki, és a pasim csak kihasznál?
Figyelt kérdés
Elég hamar van orgazmusom, ha a párom jó tövig berakja. "Nyom" rajta 2-3-at és már végem. Van hogy 3-4x is van orgazmusom ha együtt vagyunk, bár a többinél azért kell 1-2 percig dolgozni, hogy megint legyen.
A barátom azt mondja, ő nagyon élvezi hogy ilyen hamar, és akár többször is sikerül eljuttatni a csúcsra. Én is élvezem, és örülök neki, mert sokszor olvasom, hogy sok nőnek nem sikerül.
A legjobb barátnőm, akivel mindent megbeszélek állandóan azt hajtogatja, hogy ne hagyjam a páromnak, hogy ilyen hamar kielégítsen, mert biztos egy kiéhezett szajhának tart, és ha "kidugta" magát, keres egy rendes lányt, akivel családot alapít.
Szerintetek igaza van?
2011. ápr. 19. 21:22
1/20 anonim válasza:
Nincs igaza, esetleg féltékeny.
2/20 anonim válasza:
Na ez jókora ordas baromság.
Nincs igaza.
3/20 anonim válasza:
Nem feltétlenül... Először is szerintem a pároddal beszéld ezt meg, ne a barátnőddel... Oké h mindent megbeszéltek(magamra nézve én is mindent megbeszélek a legjobb barátommal... de ő fiú így nekem könnyebb), de azért az ilyeneket inkább a pároddal. Ha ő ezt cikinek tartaná akkor tuti nem csinálná, vagy már rég kidobott volna...
6/20 anonim válasza:
Sztem ez hülyeség minden férfi örülne ha ilyen könnyű lenne a csaját kielégíteni. Én spesiel mindig azon agyalok hogy bírhatnám egy órán keresztül gondoltam már viagrára bár az még 24 évesen elég ciki meg drága
7/20 anonim válasza:
Tényleg nincs igaza, hanem magáról beszél (kiéhezett szajha). Vagyis félre értetted úgyanis ő saját magát jellemezte:)
8/20 anonim válasza:
Szerintem a te barátnőd nem normális,és ráadásul féltékeny!:S
9/20 anonim válasza:
Ez hülyeség....egyáltalán nincs igaza, csak féltékeny....
10/20 anonim válasza:
Őszinte leszek. Szerintem neked fogalmad sincs arról, mi az az orgazmus. Érzel valamit, és azt hiszed, hogy az az.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!