Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, hogy sok nő nem tapasztalja meg párjával az orgazmust, csak önkielégítéssel? Mért van az, hogy nekem magamnak sem sikerül az orgazmust elérnem? ( még nem is volt soha, el vagyok keseredve.28 éves vagyok)
Hiába simogatom magam, akkor sem megy elérni. Érzek kellemeset, de az sajnos még nem az orgazmus, és hiába csinálom tovább, akkor sem megy.
Nincs vmi ötletetek a masztira?
Ami nektek bevált, lányok?
Ha ez vigasztal: azért, mert a nőknél ez egyáltalán nem jön magától: meg kell tanulni. Az állatvilágban pedig alig-alig létezik egyáltalán ilyen.
Én is a zuhanyt ajánlom, vagy a párnát - esetleg egy orvost.
Van vibrim, kipróbáltuk,a vibrációs gyűrűt is, még semmi.
Csiklóm vhogy nem "reagál", hiába írják, hogy az a legérzékenyebb "részünk".
Lehet kapni "csikló érzékenységet növelő krémet" sexshopokban...nem tudom mennyire nyerő,nem próbáltam még,csak tudom,hogy van ilyen..nekem a saját tapasztalatom annyi,hogy férfival könnyebb (legalábbis nekem sex közben mindig megy,magamnak meg még soha nem tudtam) és igen,a csiklóval érdemes kezdeni (bár nekem vmi csoda folytán előbb volt hüvelyi) de az tuti,hogyha sikerül,akkor rá fogsz érezni és egyértelmű lesz,hogy az AZ!
HAjrá
Na akk lássuk ki nem tudja mi az a G-pont ?
azt ajánlom, izgasd és meglátod az eredményét...
szia én is ajánlanám a vízsugarat igaz azt is kikell tapasztalni én évek óta űzöm és még mindíg tudok magamnak újat mutatni nem hiába mondják h megkell ismernünk a saját testünket.
amúgy nekem sem volt még soha hüvelyi orgazmusom sőt ha magamat simogattam akkor sem értem el semmit csak annnyit h utánna jót szenvedtem. van vibrátorom is amin van csikló vibrátor is és azzal is sikerült egymás után többször is. elsőre nagyon sokáig tartott hisz a testemnek ez egy új dolog volt de gyakorlat teszi a mestert.
egy 24éves házas nő.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!