Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek "bejön" a bilincs, mint szex-játékszer?
Én vettem egyet, hogy kipróbáljuk a barátommal, mert izgatott a dolog.:)
De amikor rajtam volt, valahogy már nem tűnt olyan izginek, nekem semleges volt... amit megtehet bilinccsel a barátom, azt megteheti nélküle is...:)
Szóval nincs semmi extra benne szerintem.
Mivel nekem volt egyszer egy rossz élményem (majdnem megerőszakoltak, de szerencsére pár karcolással megúsztam a dolgot), így még komolyan kétségbe esek, amikor úgy érzem, hogy megszűnik a menekülési utam. Pont ezért nem hiszem, hogy élvezném a dolgot.
Azonban abban az esetben, ha találok egy olyan pasit, akiben megbízom, gyengéden bánik velem és elviseli ezeket a (nem kicsi) félelmeimet, és ha kétségbe esek, magához ölel, megnyugtat és nem erőlteti a dolgot, akkor talán kipróbálnám… és akkor sem úgy, hogy valamihez odabilincsel, hanem max a két kezemet… másképp nem…
Abban viszont biztos vagyok, hogy azoknak, akiknek nincs ilyen fajta félelmük, azok nagyon tudják élvezni az ilyen játékokat. De szerintem a férfiaknak nagyon észnél kell lenni, ha ilyen játékot játszanak, mert ha elragadja őket az ösztön, egy életre szóló lelki sérülést okozhat egy nőnek, mert érzékenyebb, mert ő van bilincsbe verve, mert az egyébként is fizikai erőfölényben lévő férfi, még a mozgási szabadságától is megfosztja ezzel.
De ha megvan a kellő figyelem és gyengédség, akkor nem lehet belőle gond.
17/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!