Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek "bejön" a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek "bejön" a bilincs, mint szex-játékszer?

Figyelt kérdés
Úgy gondoltam, hogy rajtatok van, nem pedig a partnereteken.
2009. márc. 4. 12:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Én vettem egyet, hogy kipróbáljuk a barátommal, mert izgatott a dolog.:)

De amikor rajtam volt, valahogy már nem tűnt olyan izginek, nekem semleges volt... amit megtehet bilinccsel a barátom, azt megteheti nélküle is...:)

Szóval nincs semmi extra benne szerintem.

2009. márc. 4. 16:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Engem nagyon izgat a dolog. Sosem próbáltam még, de egyszer mindenképpen szeretném :D Amúgy olyan volt már, hogy a barátom lefogott pl. az előjátéknál. Az egyik kezével a fejem fölött összefogta a kezem és erősen szorította, hogy ne tudjam használni vagy "ellenkezni" :D - na az nagyon jó volt. Bár nehézkes dolog így megoldani a szeretkezést, vagy az előjátékot, de szerintem sokkal jobb ha azt érzem, hogy ő fog le, az ő akarata érvényesül az enyém felett. Nekem ez nagyon bejön...:D Kipróbáltuk már, hogy megkötötte a kezem, mert az majdnem olyan mint a bilincs, de nekem az semleges volt, tényleg jobb, ha az ő kezét érzem...:D
2009. júl. 14. 20:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Mivel nekem volt egyszer egy rossz élményem (majdnem megerőszakoltak, de szerencsére pár karcolással megúsztam a dolgot), így még komolyan kétségbe esek, amikor úgy érzem, hogy megszűnik a menekülési utam. Pont ezért nem hiszem, hogy élvezném a dolgot.

Azonban abban az esetben, ha találok egy olyan pasit, akiben megbízom, gyengéden bánik velem és elviseli ezeket a (nem kicsi) félelmeimet, és ha kétségbe esek, magához ölel, megnyugtat és nem erőlteti a dolgot, akkor talán kipróbálnám… és akkor sem úgy, hogy valamihez odabilincsel, hanem max a két kezemet… másképp nem…

Abban viszont biztos vagyok, hogy azoknak, akiknek nincs ilyen fajta félelmük, azok nagyon tudják élvezni az ilyen játékokat. De szerintem a férfiaknak nagyon észnél kell lenni, ha ilyen játékot játszanak, mert ha elragadja őket az ösztön, egy életre szóló lelki sérülést okozhat egy nőnek, mert érzékenyebb, mert ő van bilincsbe verve, mert az egyébként is fizikai erőfölényben lévő férfi, még a mozgási szabadságától is megfosztja ezzel.

De ha megvan a kellő figyelem és gyengédség, akkor nem lehet belőle gond.

17/L

2009. aug. 2. 15:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Első alkalommal féltem egy kicsit. (Nem a partneremtől, hanem magától a bilincstől, hogy fáj, vagy ilyesmi.) Pár perc alatt rájöttem, hogy tök jó kicsit kiszolgáltatottnak lenni szex közben. Szóval nekem bejön és méginkább az, amit benne kapok.:)
2009. aug. 11. 23:13
 15/16 anonim ***** válasza:
nagyon izgi. főleg ha még a szemed is be van kötve.
2011. aug. 24. 11:30
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha nem a fogdába visznek benne, hanem az ágyba, akkor igen!
2011. aug. 28. 07:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!