Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha elmegy bennetek a barátotok. Mit csináltok?
Figyelt kérdés
Mármint hogy törölközőre vagy vmire kicsöpögtetitek, vagy megmosakodtok... vagy hogy?2011. ápr. 19. 13:09
1/8 anonim válasza:
Fogok egy zsepit és megtörlöm magam!
2/8 anonim válasza:
Zuhany. Vagy megtörlöm. Van egy erre rendszeresített törülközőnk. De nem vészes, nem folyik, mint a patak. :)
23/l
4/8 anonim válasza:
Mindig kéznél van egy csak erre használatos törcsi, amit magunk alá terítünk. Így nem kell naponta ágyneműt cserélni, és nem a saját nedvedben alszol.
Aztán ha a nagyja kifolyt, megmosakszom.
5/8 anonim válasza:
ha vársz egy kicsit, kifolyik, aminek ki kell, (zsepi vagy törölköző) utána elég megmosakodni, nem kell már "kicsöpögtetni" ;)
6/8 anonim válasza:
Nekem szokásom rögtön elmenni wc-re és pisilni és ott ugyebár kifolyik a sperma. :) De ha lusta vagyok rögtön kimenni akkor a párom ad egy olyan pólót amit nem igazán hord és azt magam alá terítem addig, aztán pedig kimosom. :)
Vagy a zuhany alatt mosom meg magam. Mikor hogy van kedvem. :)
7/8 anonim válasza:
Én általában zuhanyozni megyek utána, viszont, ha szükségem van arra, hogy a párom mellett feküdjek még kicsit, akkor -mindig van az ágy mellett zsepi- megtörlöm magam és még maradok egy kicsit. Viszont utána zuhany.
8/8 anonim válasza:
Én eleve nem jutok el a mosdóig, mert ahogy kiveszi, egyből kifolyik, és a páromnak mindig elég sok termelődik, és jön ki, úgyhogy ha netán te is ilyen lennél, a zsepivel semmire nem mész. Törölköző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!