Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél szájüreg nagysága, fogak elrendeződése, egyéb ilyen adott dolgok befolyással lehetnek hogy milyennek orálban?
Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de úgy gondolom van, aki adottságainál fogva könnyebben megbirkózik..:)2011. ápr. 19. 12:04
1/4 anonim válasza:
sztem ez hülyeség. a kezünk sem egyforma a másikéval, mégis mind tudunk írni...
2/4 anonim válasza:
nem gondolnám :)
a tapasztalat határozza meg, nem a fogak száma, gondolj bele: mélytorokhoz is teljesen mindegy a nyak hossza, ha valaki elsajátította a technikát, annak megy, aki meg nem, annak 40 centis nyakkal se fog menni
a szopi is ilyen
3/4 anonim válasza:
A fogak nem zavarnak csak ki kell nyitni a szájat. Az orális előtt ajánlatos fogat mosni, mert a száj köztudottan sokkal több baktérium forrása, mint a nemiszervek környéke. Vagyis, általában a nemiszerv tisztább mint a száj.
4/4 anonim válasza:
Én még nem nagyon hallottam olyanról, hogy egy lány szájába ne fért volna be a barátja merev farka. :P
Mármint keresztben. Hogy hosszában mennyire csúszik le, az más kérdés. Annak viszont megint nincs sok köze a szájüreg felépítéséhez, egyszerűen meg kell tanulni mélytorkozni, és utána már menni fog tövig. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!