Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csámpás fogak, mennyit rontanak egy srácon?
Nálam esélytelen. Bocsi, de én annyit kaptam fiatal koromban a fogaim és a fogszabályzó miatt, hogy nem tűröm a csampás fogat.
De másnak bejöhetsz még ettől és direkt az ilyen szabálytalan fogakra bukik:)
A válasz megírásának időpontja: ma 15:18
és azért nem jössz össze egy olyannal akinek kicsit rosszul áll a foga mert kiskorodba csesztettek ezért? mekkora szánalom vagy. gratulálok.
15:16os vagyok
Az biztos, hogy egy gyönyörű és egészséges mosoly rengeteget dob egy ember arcán. Engem nem zavartak a csámpás fogaim, amíg a fogorvosom nem javasolta fogszabályzót, mert mivel egymáson vannak nehezebb tiszán tartani és könnyebben szuvasodhatnak a fogak. Szóval mindenképpen jobb egy 'normális' fogsor.
15.19-es. Igen, nem jövök össze olyannal akinek csámpás és lapát fogai vannak.Ha egy kicsit szabálytalan akkor elmegy. Lehetek szánalmas, lehetek ilyen olyan de ez a véleményem.
Neked is van véleményed, nekem is és ennyi. Amúgy még nem ismered a háttért addig inkább csendbe maradhatnál. De ez ilyen oldal:) Nem tartozok beszámolóval a múltamról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!