Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csámpás fogak, mennyit rontana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csámpás fogak, mennyit rontanak egy srácon?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 15:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
No problem.Megbocsájtok.
2011. ápr. 7. 15:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Mindenképpen ront. Nem is kifejezetten az esztétika miatt (bár az is számít), hanem azért, mert a keszekusza fogak sokkal hamarabb szuvasodnak, hullanak ki. A fogszabályzó sem az esztétika miatt fontos, hanem mert a szabályos fogsort könnyebb tisztán tartani, tovább maradnak egészségesek. 19 éves vagyok, nekem is van fogszabályzóm, egyáltalán nem ciki, és ha megfelelő helyen csináltatja az ember, megúszható a nagy ár. Fogszabit csináltatni egy nagyon is megtérülő befektetés.

20/L

2011. ápr. 7. 15:50
 13/17 anonim ***** válasza:

Számomra az egyik legfontosabb dolog az ápoltság egy fiún, amibe beletartoznak a fogak is.

Ha megtehetnéd, de mégsem vállalod be a fogszaályzót, akkor egy nagyon rossz pont, ha nem teheted meg, akkor elfogadható, de mihamarabb megkell próbálni valahogy összehozni, mert ami biztos,hogy nem egy vonzó dolog.

2011. ápr. 7. 17:26
 14/17 anonim ***** válasza:

a barátomnak sem a legszebb a fogsora, de érdekes módon, mikor találkoztunk nekem fel sem tűnt:)

van egy barátnőm, aki meg erre rá van kattanva, hogy a srácnak legyen szép a fogsora... kinek mi tetszik:)

egy szó, mint száz... engem egyáltalán nem zavar

2011. ápr. 7. 17:40
 15/17 A kérdező kommentje:

És mi van akkor, ha nekem nem kifelé csámpás, hanem belelő, akkor mi van?

Amúgy nincs fekete fogam, mindig mosom, szép fehérek, öcsémnek is olyanok a fogai.

Csak hát csálék, de nem hiányzok egy fogam se.

2011. ápr. 7. 18:40
 16/17 ronai válasza:

A csámpás fog csúnya.

Bizonyos körökbe eleve nem jutsz be.

Ha egy lány igényes magára akkor nem fog csámpás fogú fiúval kezdeni.

Akinek meg nem számít az olyan igényes-/igénytelen mint te.

Ahhoz hogy rendbehozasd igazán nem sok kell és utána nagyon fogsz örülni.HAJRÁ!!!

egy volt csámpás fogú kisleány anyukája vagyok.

2011. ápr. 14. 14:36
 17/17 anonim válasza:
én úgy vagyok vele, hogy ha én kibírtam 4 évet (nappali-éjjeli 2-2) akkor más is képes rá! nálam ez alap elvárás lett. :) (természetesen az anyagi háttér sokmindenben közrejátszik, ha nincs pénz rá, elfogadom.)
2011. ápr. 23. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!