Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csámpás fogak, mennyit rontanak egy srácon?
Mindenképpen ront. Nem is kifejezetten az esztétika miatt (bár az is számít), hanem azért, mert a keszekusza fogak sokkal hamarabb szuvasodnak, hullanak ki. A fogszabályzó sem az esztétika miatt fontos, hanem mert a szabályos fogsort könnyebb tisztán tartani, tovább maradnak egészségesek. 19 éves vagyok, nekem is van fogszabályzóm, egyáltalán nem ciki, és ha megfelelő helyen csináltatja az ember, megúszható a nagy ár. Fogszabit csináltatni egy nagyon is megtérülő befektetés.
20/L
Számomra az egyik legfontosabb dolog az ápoltság egy fiún, amibe beletartoznak a fogak is.
Ha megtehetnéd, de mégsem vállalod be a fogszaályzót, akkor egy nagyon rossz pont, ha nem teheted meg, akkor elfogadható, de mihamarabb megkell próbálni valahogy összehozni, mert ami biztos,hogy nem egy vonzó dolog.
a barátomnak sem a legszebb a fogsora, de érdekes módon, mikor találkoztunk nekem fel sem tűnt:)
van egy barátnőm, aki meg erre rá van kattanva, hogy a srácnak legyen szép a fogsora... kinek mi tetszik:)
egy szó, mint száz... engem egyáltalán nem zavar
És mi van akkor, ha nekem nem kifelé csámpás, hanem belelő, akkor mi van?
Amúgy nincs fekete fogam, mindig mosom, szép fehérek, öcsémnek is olyanok a fogai.
Csak hát csálék, de nem hiányzok egy fogam se.
A csámpás fog csúnya.
Bizonyos körökbe eleve nem jutsz be.
Ha egy lány igényes magára akkor nem fog csámpás fogú fiúval kezdeni.
Akinek meg nem számít az olyan igényes-/igénytelen mint te.
Ahhoz hogy rendbehozasd igazán nem sok kell és utána nagyon fogsz örülni.HAJRÁ!!!
egy volt csámpás fogú kisleány anyukája vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!