Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a rózsaszínt és fiú vagyok 19 éves. Nagyon jól is áll, megy az arcomhoz, ami elég lágy vonású. De nem merem felvenni, mert félek melegnek hisznek. Szerintetek, meleg vagyok ettől?
Sosem tudok úgy tekinteni egy fiúra..., hogy férfi, ha rózsaszín poló, vagy rózsaszín bármi van rajta... elég b*zis.
Nyílván valóan nem vagy b*zi tőle, csak annak nézel ki és ez már elég, hogy ne tekintselek férfinak.
Rózsaszínt hordjanak a kislányok. Bizonyos határokon belül nők is, de a túlzásba vitt rózsaszín egy nőn is hülyén néz ki, nem hogy egy férfin, "elférfiatlanítja" az ábrázatot...
Lássuk be, az egy lányos szín, ez van. Tudom, ma nagy divat, hogy nézzünk ki kissé úgy, mint a másik nem, de szerintem ez hülyeség, és kiábrándító.
Én legalább is, mint nő (és nőként ölzöző egyén) maradnék a férfiasan kinéző férfiaknál... :) Szóval maradok a választásom mellet, vagyis a borostás, fekete cuccokban járó férjemnél. :)
20/N
A társadalom megítélésétől.
Mielött visszakérdeznél, hogy az kit érdekel, ha valóban nem érdekel vegyél fel szoknyát, végülis miért ne vehetnél?
Hol van az előirva hogy neked egy tök kényelmetlen szűk nadrágba kell járnod? A szoknya jóval kényelmesebb, könnyebb le és felvenni, sőt néha elég ha csak felhajtod.
És miért kell neked egy elvileg dögös csaj...? Lehet, hoyg egy hülye k*rva, aki még beszélgetni sem tud.
Oké, tudom, elsősorban az a lényeg, hogy legyen jó a keret a luk körül. De hidd el, idegesítő, ha egy jó nőt löksz, és után egy értelmes mondat nem hagyja el a száját. Csak idegesít azzal, hoyg ő milyen dögös és szép... ááá.... Viszont vannak másmilyen jó csajok is. Én pl a kultúrált, igényes, szép, átlagember által rockernek hívott csajokra gondolok. Vannak nagyon szépek, és nem buknak a discos hülyegyerekekre, meg a rózsaszínpolós fiúkra, meg hasonló (már elnézést) elkorcsosult izékre, hanem a férfiakra.
Plusz, nem pénzéhes ribancok... ami nem utolsó.
majdnem minden lánynak van fekete pólója,pedig az fiús szín állítólag,és mégsem szólják le őket,akkor fiúk miért ne hordjanak rózsaszínt?amúgy a b.zik se hordanak mindig rózsaszínt,olyat hordanak legtöbbször,amit a nők viselnek,mind1 milyen színű az.több férfit láttam már az utcán akiknek jól állt a rózsaszín,egyáltalán nem gondoltam róluk hogy melegek,a 10 év alatti kislányok hiszik azt,hogy a rózsaszín csak lányszín,és ők gondolják a rózsaszín pólós/gatyás férfiakat melegnek...
Gondoljátok át:P
"10 év alatti kislányok hiszik azt,hogy a rózsaszín csak lányszín,és ők gondolják a rózsaszín pólós/gatyás férfiakat melegnek..."
A 10 év alatti kislányok azt is hiszik ha majd nagyok lesznek gyönyörű hófehér ruhában állnak az oltár elé.
Feltételezem rád ez sincs hatással és szegecsekkel kivert fekete bőrben állsz majd az oltár elé.
Hisz ez is csak előítélet, gondold át:P
Én voltam, aki az előző lapon a cukit írta....
Most komolyra fordítva a szót:
Szerintem teljesen normális, ha nő és férfi ruhatárában is megtalálható bármelyik szín. Én szeretem a színes dolgokat.
Más kérdés, hogy milyen mértékű ez a színesség...
Bár még nőként sosem voltam tetőtől talpig rózsaszínben, de de elképzelhetőnek tartanám akár azt is, persze csak néha-néha és nem minden nap...
Férfi esetén már nevetséges lenne egy tetőtől talpig rózsaszín szerkó. Egy rózsaszín cipő is mondjuk férfias színű cuccal is. Vagy egy rózsaszín nadrág is sok lenne, ha minden más férfiasabb színű rajta.
Felsőként viszont nagyon jó tud lenni! Valami fekete nadrág+ing és hozzá egy rózsaszín kötött pulcsi amit ha meleg van a nyakába kötve is jól mutat a feketén... Szerintem ebben semmi b*zis nincs.
Vagy ünnepekkor sötét öltöny alá egy rózsaszín ing.
Esetleg egy rózsaszín nyakkendő.
Ha ezeket látom valakin néha-néha, attól nem fogok furákat gondolni róla. Inkább még jobban is fog tetszeni, ha illik az arcához, alakjához.
És ha valaki nem annyira bátor, hogy egy teljesen egyöntetű rózsaszín ruhadarabot felvegyen, akkor sokkal jobb (és kevésbé feltűnő) megoldás, ha olyat vesz, amelyekben megtalálható a rózsaszín.
Bármilyen kockás ing, vagy csíkos nyakkendő. Kötött pulcsikban egy-egy rózsaszín sáv, vonal. Ezek tök jók szerintem!
Nem attól lesz valaki férfias, hogy állandóan szürke ruhákban jár.
Amúgy szerintem az b*zis, amikor valaki olyan piperkőc... Férfi létére folyton a tükör előtt. Ja meg a zselézett haj.... Pfúj.
Éljenek a rózsaszínes fiúk!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!