Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a rózsaszínt és fiú vagyok 19 éves. Nagyon jól is áll, megy az arcomhoz, ami elég lágy vonású. De nem merem felvenni, mert félek melegnek hisznek. Szerintetek, meleg vagyok ettől?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 16:08
1/21 anonim válasza:
Nem vagy meleg, max. annak nézel ki. De ha kiteszel egy képet, akkor meg tudjuk mondani, hogy b*zis-e a kinézeted.
2/21 anonim válasza:
Fújj....Te halál meleg vagy...
Képzeld nekem meg jól áll a fekete és én meg full lezbi....xD
Ne legyél már hülye. Ma már tök menő szín a rózsaszín a fiúk körében is. És csak azért mert jól áll neked, attól még nem lesz meleg...
4/21 anonim válasza:
Vagy MELEGEN ajánlott kategória:D
5/21 anonim válasza:
ha megy az arcodhoz,jól áll,akkor fölveheted,nem néznek sztem melegnek,engem nem zavar a rózsaszín póló:P
egy lány
6/21 anonim válasza:
"...megy az arcomhoz, ami elég lágy vonású..." Szerinted férfi mond ilyet?
8/21 anonim válasza:
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem a kérdés elolvasása után melegem lett!!!
9/21 anonim válasza:
Cuki lehetsz!
Szerintem kezdetben csak az alsóneműid legyenek rózsaszínűek! Mondjuk a gatyád! Nekem tetszene! :-))
10/21 anonim válasza:
Neked találták ki a crossdressinget.:) Akkor nem csak a rózsaszínnek hódolhatsz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!