Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez? Tovább lent.

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet ez? Tovább lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!11 éves fiú vagyok és van egy barátnőm.Már 2 éve járunk együtt.Most ugye hogy kezd nőiesedni elég nagyok a mellei(nagyon nagyok)és amikor megölel és hozzámsimlnak a mellei feláll péniszbá is.Mit kéne tennem ezellen?Segítsetek!

(komoly válaszokat)

2011. ápr. 18. 16:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
méghogy bnője.. de már 2 éve!!!!
2011. jún. 23. 15:21
 12/16 anonim ***** válasza:

nem tehetsz ellene semmit, örülj neki hogy működik, és örüljön neki ő is,... "vagy kasztráltass" ha nagyon zavar -.-' ,de a "maszturbálni "találkozás előtt, segít rajta",

de sztem lányoknak is tetszik, h megmozgatnak valamit benned "képletesen"

2011. jún. 23. 15:25
 13/16 anonim ***** válasza:
kis fiú vagy nézz inkább még esti meséket
2011. jún. 23. 16:32
 14/16 anonim ***** válasza:

A lányoknak általában ez imponál, persze, ha ő is olyan fiatal mint te, lehet, hogy megijesztené, ha érezné. Szóval vegyél olyan alsógatyát, ami tart.

20/L

2011. jún. 23. 17:48
 15/16 szamo77d ***** válasza:

Ez így van rendjén és így egészséges! Nehogy tégy ellene

valamit! Örülj, hogy nálad ez így megy. Tudod, hányan

cserélnének veled?

2011. jún. 23. 18:45
 16/16 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyet értek az 5-ös és a 6-os személlyel.

És az a poén, hogy kis falukban is ez megy... múltkor sétáltam a faluban és kis ötödikes gyerekek ott nyalják egymást a parkban. meg, hát jól van, ha jól esik csinálják, nyugodtan.. ki vagyok én, hogy ítélkezik felettük, de azért nem kellene közhírré tenni az ilyesmi. Hát szóval.. ilyen világban élünk. hoppá!

2011. jún. 23. 20:15
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!