Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ez? Tovább lent.
Sziasztok!11 éves fiú vagyok és van egy barátnőm.Már 2 éve járunk együtt.Most ugye hogy kezd nőiesedni elég nagyok a mellei(nagyon nagyok)és amikor megölel és hozzámsimlnak a mellei feláll péniszbá is.Mit kéne tennem ezellen?Segítsetek!
(komoly válaszokat)
Azért van, mert fiú vagy és a lányokhoz vonzódsz.
A merevedés ellen nem tudsz tenni, és nem is kell tenned.
Ha nem akarod, hogy a barátnőd érezze öleléskor, hogy föláll, kicsit húzódj hátra a csípőddel (de nem feltűnően), vagy fordítsd el kicsit a csípőd.
Hordj olyan alsót aminek jobb a tartása, és akkor nem lesz "sátor" a nadrágodból.
A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
most nem azért 11 éves és 2 éve van barátnője...hova süllyed még ez a világ? :S
az előttem lévő válasszal egyetértek!
de az akkor is.. 11 éves és már
na idefigyelj, b@szd meg és kész. mutasd meg neki mi van a bokor belsejében. de ha igényes vagy akkor vidd szobára
kezd el tapizni a melleit a sötétben
kérj róla meztelen képeket és racsizzál arra
Ellene? Őrület! Semmit! Örülj neki, hogy így van. Ez az
egészséges, nincs ezzel semmi probléma. Teljesen normális,
hogy kívánsz egy kislányt!
5-ös kommentelő:nem ezt kérdeztem.
6-ös kommentelő:Te csak simán paraszt vagy.
A többieknek köszönöm a válaszokat. :)
11 évesnek is már bnője van!:S
kajak bedrogozok!
f17
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!