Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a páromat szexuális játszadozásra?
Kezdeném azzal hg nő vagyok!
Nem értem hg a párom miért nincs benne aktívan a szexuális játszadozásokban. Tehát abba benne van hg én megkötözzem őt és úgy kényeztessem, vagy hg beöltözzek diáklánynak az tetszik neki, de a tanárbácsit mégsem játssza el.
Most is kértem hg játszunk "betörőset" ha értitek mire gondolok. ;) És nem akar betörő lenni. :( De az hg én legyek a betörő az Ok. Vajon ez azért van, mert ő jobban kedveli az "elnyomott" szerepeket? Pedig a férfit az ember pont az ellenkezőként képzeli el. És én is azt csípem ha a pasi irányít... vagy ha legalábbis azt hiszi. ;)
Hogyan hozzam ki belőle a domináns férfi állatot????
Srácok segítsetek!!!! Mi hozza ki belőletek a domináns hímet??
Vagy a pasik ennyire megijednek egy kicsit perverz nőtől??
Segítség!!!!!!!!! 24/L
Már próbáltam a rossz kislány dolgot.
Bár nem konkrétan ilyen helyzetben. Lehet hg megpróbálom.
Bár ezek szerint nálatok egyikőtökbe sincs gátlás és mindketten szeretitek az ilyesmit. Szerencsések vagytok... :)
Én már annak is örülnék ha a párom legalább beszélne arról, hogy mi kelt benne gátlásokat.
Kényszeríteni meg nem akarom. Azért szeretném játszadozás közben kihozni belőle és nem ráerőszakolni a vágyaimat. De ezt lehet hg kipróbálom.
Nem lehet hogy utál színészkedni? Én is... Utálok szerepeket játszani. Nem tudom az okát, kisgyerek korom óta ez van.
Amúgy sok mindenre kapható vagyok, egy időben váltva kötöztük ki egymást. Egyáltalán nem vagyok passzív a szexben, de egy betörőset nem lenne kedvem eljátszani. Ettől függetlenül letámadom a feleségem ha kedvem van és nem bánja :D
30F
Jól teszed... ;) Támad is le ha mindkettőtöknek arra van kedve.
De végre valaki aki korban hasonló mint a párom. Bocsi ezt ne vedd sértésnek. Nem annak szántam. :)
A párom ugyanis 35 éves. Lehet hg egyszerűen "kinőtt" ebből??
A 13:13-as választ írtam.
Én is 32 éves vagyok, de ebből nem lehet kinőni. Engem is inkább a kötözős dolgok izgatnak fel, a betörős és a tanárbácsis játékok kevésbé, bár a párom kedvemért ezeket is eljátszanám.
Köszi... :)
És akkor szerintetek mit próbáljak meg, hogy megpróbáljam a gátlásait oldani és aktív szerepre rávezetni?
Mert szerintem tetszene neki, csak "fél".
És most nem konkrétan csak a betörős játékra gondolok. ;)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!