Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérjem meg a páromat szexuális játszadozásra?
Kezdeném azzal hg nő vagyok!
Nem értem hg a párom miért nincs benne aktívan a szexuális játszadozásokban. Tehát abba benne van hg én megkötözzem őt és úgy kényeztessem, vagy hg beöltözzek diáklánynak az tetszik neki, de a tanárbácsit mégsem játssza el.
Most is kértem hg játszunk "betörőset" ha értitek mire gondolok. ;) És nem akar betörő lenni. :( De az hg én legyek a betörő az Ok. Vajon ez azért van, mert ő jobban kedveli az "elnyomott" szerepeket? Pedig a férfit az ember pont az ellenkezőként képzeli el. És én is azt csípem ha a pasi irányít... vagy ha legalábbis azt hiszi. ;)
Hogyan hozzam ki belőle a domináns férfi állatot????
Srácok segítsetek!!!! Mi hozza ki belőletek a domináns hímet??
Vagy a pasik ennyire megijednek egy kicsit perverz nőtől??
Segítség!!!!!!!!! 24/L
a párod egyértelműen passzív fél, az alárendelt szerepeket kedveli, ugyanúgy, ahogyan te aktív (domináns) vagy
pont
nem valószínű, hogy ha eddig nem jött ki belőle úgy az állat, ahogy te akartad, meg tudod változtatni, mert egyszerűen nem ez izgatja
de sok sikert, és ne legyen igazam!
Felesleges erőltetni
páromat még annyira se tudom rávenni mint te a tiedet
addig ok hogy én felveszek dögös rucit,de onnantól semmi
bár "kárpótol" másképp:)
mit mondott miért nem akar betörő lenni meg tanárbácsi ?:D
vannak akik nem szeretik annyira , lehet kifogtad pont
Konkrétan nem mondja hg miért nem... :( Csak nem...
Attól tartok hg előző kapcsolatába túl sok visszautasítást kapott, és ezért. Valahogy szeretném feloldani benne a gátlásokat. De nem tudom, hogy hogyan csináljam.
Pedig nagyon sokat dicsérgetem. Már az is csoda volt a múltkor hg megszólalt szeretkezés közbe, de aztán zavarba jött és azóta se szólalt meg újra. :(
Nem tudom hogyan tudnám jobban bíztatni...
Az a legrosszabb, hogy be vagyunk "zárva" a hálószobába mert velünk él a párom két gyermeke. Nekem viszont szükségem van a változatosságra. És ha már a konyhapulton nem szeretkezhetek, akkor szerepjáték vagy valami. Nekem szükségem van erre a pluszra időnként.
Próbáltam már ajándékként is ezt kérni, de nem jött össze... :(
Pedig tényleg nem adok okot neki arra hg előttem szégyellnie kellene magát vagy a vágyait. Már próbáltam azt is hg írja meg mailba vagy smsbe, hogy mire vágyik, de nem tudom kiszedni belőle... Mert gondoltam hg az hátha megindítja a fantáziáját, de nem írta meg. :(
"Itassam le" a saját páromat??? :D:D:D:D
Hát lehet hg végső megoldásként megpróbálom... :D
nem kell azért leitatni , de 1-2 pohár bor ?
mert nekem nagyon úgy tűnik hogy azzal van itt a gond hogy félénk és nem tud eléggé megnyílni , erre nincs is jobb "gyógyszer" mint az alkohol , és ha egyszer már megtapasztalta hogy milyen onnantól nincs gond
de látom azért elég kreatív módszerekkel próbálkoztál már , lehet a végén kiderül hogy tényleg nincs kedve ilyenhez egyáltalán
Ezért tettem idézőjelek közé a leitatást... ;)
Lehet hg valóban csak alkoholban fognak oldódni a gátlások. Micsoda kémia... ;)
Az a baj hg ha nem a gátlásokkal van a gond, hanem az érdeklődéssel, akkor én meg fogok bolondulni... :D
Már azon is gondolkodtam, hg megbilincselem... eljátszadozom vele, és mikor elengedem odadobok neki egy maszkot és közlöm, hg ha szexet akar el kell kapnia... :D
Csak ez nem túl dúrva??
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!