Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚK! Mit gondoltok a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viki cica kérdése:

FIÚK! Mit gondoltok a kis ciciről? Melyik fontosabb egy csajon a segg vagy a cickó? Hátrány ha egy lánynak kis cicije van? Köszi ;-)

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 09:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%

Ja, miért kell basztatni a nagycicis válaszolót?

Nem elég hogy kicsi a melled kérdező, még a szád is nagy?

Az eszed neked valószínű kevesebb mint neki, a kis farok kis mell hasonlattal is egyszer valaki azt írta itt, hogy akinek kicsi a melle, ne formáljon jogot arra hogy nagy farkat akarjon!

És tudod mit, a hozzászólásaid meg a flegmaságaid miatt igaza is van!

2011. ápr. 20. 10:38
 22/37 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén tisztában vagyok vele hogy a kis mell egyáltalán nem hátrány, mert valóban.. nekem is az van.. és mégis odavannak értem a pasik.. babapofim van és olyan pumpos és kerek formás kemény seggem hogy hajjaj :-) csak erősítést akarok szerezni azért tettem fel ezt a kérdést..és azt gondolom két nagy mellel lehet jó egy éjszaka meg lehet feltűnő de az igazi érzelmeknél nem mérvadó a mellméret..
2011. ápr. 20. 10:51
 23/37 A kérdező kommentje:
Ennek ellenére viszont mégis gondolkodom rajta hogy megcsináltatom mert zavar hogy egy nagymellű csajra wáóóóznak és ha felcsinálom push up-pal a cicim jobban megnéznek és szexibbnek is érzem magam..de nem tudom valóban mit gondolnak a pasik a műcsöcsökről..ciki e vagy nem? szal kemény dió :-D pááá
2011. ápr. 20. 10:54
 24/37 A kérdező kommentje:
Amúgy azért "basztattam" mert a kérdés fiúknak szól az elején írtam és ovasni már alsó tagozatban meg kellett volna tanulni ;-)
2011. ápr. 20. 10:56
 25/37 A kérdező kommentje:
*l..kmm:-)
2011. ápr. 20. 10:57
 26/37 anonim ***** válasza:

"azt gondolom két nagy mellel lehet jó egy éjszaka meg lehet feltűnő de az igazi érzelmeknél nem mérvadó a mellméret.."

Gondolom akkor a farkakkal is így vagy, hogy nem számít mekkora ha vannak érzelmek!

Lehet akkor egészen kicsi is, nem?

:D

2011. ápr. 20. 11:06
 27/37 anonim válasza:
100%
engem zavar a kis cici is és a kis segg is :) de ízlések és pofonok.. szeretem ha van mit fogdosni csajon
2011. ápr. 20. 11:11
 28/37 anonim ***** válasza:

Az való neked, orbitális nagy szilikon csöcsök, 750 alatt meg se állj, ha nem fér be egyszerre, akkor 2-3 decinként rakasd be. Jó kis ribanc leszel. Ha pedig már begyógyultak a hegek megszoktad az életet velük jöhet majd a kérdés, hogy "Miért mindegyik ffi csak megbaszni akar?" Akkor majd rájössz, hogy a szilikon csöcsökre a legalább ugyanolyan üresagyú, kokszos, fuxos, impotensek buknak. Épeszű férfi meg egyszer kipipálja, hogy na ez is megvolt.

Persze, ha inkább egy lyukas tejeszacskóra hasonlító csoffadt mellkezdeménnyel rendelkezel, akkor megértem, hogy plasztikai sebészhez fordulnál. Egyéb esetben a fenti irományom a mérvadó, már ha ki tudod hámozni az iróniából.

2011. ápr. 20. 11:49
 29/37 anonim ***** válasza:

Mennyi gyökér :) (de leginkább a kérdező)

Mit számít egy nagymellűnél,ha kb 30-35 évesen megereszkedik? Valkinél azt olvastam,h a fiúk azért nem szeretik a nagy ciciket,mert az hamarabb megereszkedik. Igen,egy kb 18 éves fiú biztosan azért fog elfordulni egy nagymellű jó csajtól az utcán,mert annak 25 év múlva "úgyis lógni fog a melle". Vagy ha egy ilyenkorú fiú szimpatizál egy csajjal,akk ezért nem fog vele összejönni. Gratulálok. Mondjuk fiatalabb koromban,amikor még nekem is kicsik voltak a melleim,akkor én is valami ilyesmivel nyugtattam magam....hogy a kismellűek a szépek,meg egy pasinak egyáltalán nem számít a mellméret :))

2011. ápr. 20. 16:03
 30/37 A kérdező kommentje:

Utolsó előttinek: Te fiú vagy lány vagy?

Utolsónak: A legnagyobb gyökér Te vagy mivel oda van írva hogy fiúkat kérdeztem..szal Te most vagy szilikonos vagy vagy nagycsöcsű..vagy valami önbizalomhiányos aki megcsináltatta?melyik is? :-)

2011. ápr. 21. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!