Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » FIÚK! Mit gondoltok a kis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Viki cica kérdése:

FIÚK! Mit gondoltok a kis ciciről? Melyik fontosabb egy csajon a segg vagy a cickó? Hátrány ha egy lánynak kis cicije van? Köszi ;-)

Figyelt kérdés
2011. ápr. 18. 09:15
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem egyáltalán nem hátrány. Mondjuk én fenékpárti vagyok. Igazából ez ízlések és pofonok kérdése, de szerintem még nem volt olyan lány, hogy azért ne talált volna párt magának, mert kicsi volt a cicije :)

25/F

2011. ápr. 18. 09:17
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Millió egyedjére is csak azt mondom, hogy semmiben sem hátráltat a kis cici, de ha muszáj válaszolnom akkor fenék (mert a mell lényegtelen).
2011. ápr. 18. 09:17
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csaj egészében tetszik, akkor nem gond a kis cici. Inkább formás legyen mint nagy de formátlan. És csak a melle miatt egyik csaj sem fog jobban bejönni. F30
2011. ápr. 18. 09:28
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a nagy igazság az, hogy az igazi mély érzéseknél tényleg nem számítanak a méretek, de minden pasinak jobban megfogja a tekintetét a kerek cici és kerek popsi :)
2011. ápr. 18. 09:36
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
És ez a kerek lehet kicsi is meg nagy is, lényegtelen.
2011. ápr. 18. 09:36
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is szép a kis cici!
2011. ápr. 18. 09:39
 7/37 anonim ***** válasza:
74%
ha g*ci akarok lenni azt mondanám, hogy annyira számít a melletek mint nektek a farok méret
2011. ápr. 18. 10:01
 8/37 A kérdező kommentje:
Ez szerintem nem igaz.A kettőt nem lehet összehasonlítani hisz a funkciójuk is más. Ha kicsi a farok az gázabb mint ha kicsi a cici, hiszen azzal kúrsz..mi meg a puncinkkal és nem a cicinkkel. :-)
2011. ápr. 18. 10:03
 9/37 Darcy01 ***** válasza:
100%

24 éves lány vagyok, és kis melleim vannak. A párom imádja, gyakorlatilag nincs olyan nap, hogy ne mondaná el, hogy mennyire tetszik neki...lassan én is kezdem elhinni, hogy szépek:-)

Egyetértek az előttem szólókkal, hogy igazi érzelmeknél nem számít semennyire sem a méret.

És ha jobban belegondolsz csupa előnye van a kis mellnek: nem fog olyan hamar megereszkedni, nem fáj a hátad, tudsz hason aludni kényelmesen, a sportolás is kényelmesebb....:-)

2011. ápr. 18. 10:11
 10/37 anonim ***** válasza:
100%
Nálam,ha egy lánynak helyes arcocskája van,onnantól kezdve lehet,akármekkora a cickója vagy a popsija nem érdekel!!!
2011. ápr. 18. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!