Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Történt e már veletek ilyen,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt e már veletek ilyen, és ha igen, hogyan oldottátok meg?

Figyelt kérdés
A párom sokszori visszautasításának az lett az eredménye, hogy most már nem is kezdeményezek mert nem kívánom őt. Mikor neki kedve támad akkor prdig elvárja, hogy szeretkezzek vele. Szerintem, nem akartam sokat mikor arra kértem, hogy a heti 1x-i szexnél többször legyünk együtt. Ő az én igényeimet teljesen figyelmen kívül hagyta de én bezzeg ugorjak ha kedve támad. Már teljesen tanácstalan vagyok. 40F
2011. ápr. 18. 09:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy heti egynél többször vágysz a párodra, ha a körülményeitekről többet lehetne tudni, akkor valószínűleg az oka is kiderülne, miért kicsi a hölgy szexuális étvágya.

Példának okáért, ha gyermekeitek vannak, ha dolgozik, ha házimunkát végez és legfőképpen, ha mindez együtt áll fenn, akkor bizonyos, hogy nem arról van szó, hogy nem kíván téged, csupán kimerült.

Azonban, ha a fent említettek közül egyik sem játszik közre, akkor kénytelenek lesztek leülni beszélgetni erről, mert távol álljon tőlem, hogy rémisztgesselek, de komolyabb problémákat is jelezhet.

Kívánom, minél hamarabb oldódjon meg a probléma.

Üdv : MiMi

2011. ápr. 18. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Sokszor előfordul, hogy volna kedve de fáradt. Ha minden a nyakába szakad - munka, gyerek, háztartás - inkább pihenne, mint szeretkezne vele. Segíts be neki egy picit, akkor több ereje marad másra.

Az is megoldás lehet, hogy elutaztok valahova pár napra. Lehet apartman is, az viszonylag olcsó.

De egy pohár bor mellett át kellene ezt mindenképp beszélnetek.

Ja, és ha a feleségednek arra sincs ideje, akkor tényleg csak fáradt.

2011. ápr. 18. 09:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez a helyzet, csak fordítva. (Én 27/nő) fáradt? Lehet. Én is ugyanannyit dolgozom, mint ő, csak én még itthon is folytatom, de nekem is lenne kedvem heti 2x, de a sok visszautasítástól már én sem kezdeményezek, van, hogy havi 1x összejön, aztán egymás után három napon át, de persze akkor, ha neki éppen kedve van ehhez meg ahhoz, én vágjak jó pofát és kész. Sajnos ezidáig nekem nem sikerült megoldanom ezt a problémát, úgy tűnik egyáltalán nem érdekli, én mit akarok, az a fontos, hogy ő boldog legyen. De szeretem, egyébként rég itthagytam volna, tulajdonképpen ezenkívül jól elvagyunk, remélem, te okosabb leszel, és tudsz majd nekem is adni egy-két jó tanácsot :)
2011. ápr. 18. 10:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már nem is kívánod a párodat, akkor nálatok nagyobb baj van. Gondolkozz el rajta. Esetleg beszéljétek meg.
2011. ápr. 18. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!