Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket kérnék pettingre/előjátékra, ha lehet?
Ha édesszájúak vagytok vegyetek egy tejszínhab sprayt, vagy egy folyékony csokiszószt, esetleg mézet, fagyit és csorgassátok végig egymást és azt kóstolgassátok, nyaljátok le.
Közös fürdőzés is nagyon romantikus, főleg ha szembe feküsztök a kádba egymással s bekapod a lábujjait, és szopogatod. Van olyan nő aki ettől felizgul teljesen. De az én pasimat is fel tudom hergelni vele rendesen. :)
Bár nem tudom te lány vagy, vagy fiú? :D
Na mindegy. Én mint nő azt is imádom ha hasra fekszem és a nyakamtól végig a gerincemen finoman, szinte leheletszerűen végigcsókolja a párom, belebizsergek.
Egyébként ha te fiú vagy, nyugodtan simogathatod (mikor már felizgultatok) a nemi szervét is, csiklóját finoman, ettől lehet hogy el is megy, orgazmusa lesz, nálam beválik szinte mindig.
Nos. Én nem írtam durvát,undorítót, talán van benne kreatív dolog is, ugye? :)
Jó szórakozást! :D
Kösz szépen utoolsó kettő!
Lány vagyok egyébként, és nem tudom, hogy miért gondolták az első válaszolók alapból, hogy fiú vagyok.
Az édességes dolgokra már gondoltam, mivel irtó édesszájú, tuti bejön majd neki. A jégkocka, meg a szembekötéses, vártalanul máshol ingerlős ötlet nagyon tetszett amúgy. Kipróbálnám a gerincét végigcsókolni is, csak meg kell nézni, hogy kibírja-e addig, hogy ő ne nyúljon hozzám, és csak a hasán feküdjön XD
Fürdő is jó lenne, csak szerintem kolesz tusoló nem épp a legideálisabb, de talán majd nyáron lesz alkalom.
Ha félsz hg nem bírja finoman kötözd meg... ;)
Bár ez perverznek hangzik hidd el nem az. Szintén belsőséges bizalmon alapuló kis huncutság... ;)
14:19 voltam...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!