Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötleteket kérnék pettingre/előjátékra, ha lehet?
Dugj a lányba egy drótkefét, az beválik.
Am 69, banán, olaj, lovaspálca.
Előző vagyok, ezt nézegesd, és sok sikert!
Köszi a normális választ és a linkeket, de amúgy az alapokhoz nem kell segítség, inkább csak így praktikákra gondoltam.
Azt hiszem nem fogalmaztam meg elég jól a kérdést, inkább különféle tippek, technikák érdekelnének, amikkel színesebbé lehet tenni a dolgot. Főleg egyéni tapasztalatokra gondoltam, de a linkek se rossz ötlet.
(Amúgy nem kell aggódni, nem hinném, hogy hamar beleununk a pettingbe, mivel sajnos nem tudunk gyakran találkozni, csak heti egyszer max. Csak gondoltam szeretném egy kicsit elkápráztatni valami ötletes, jó dologgal is.)
Egy kis tejszínhab vagy csokiöntet beválhat... ;)
Én ajánlom a fagyit is vagy a jégkockát mert ha azt teszed a párod mellére hasára, akkor a csókodat sokkal forróbbnak és izgatóbbnak fogja érezni... :)
Esetleg ha bekötöd a szemét és egy tollpihével cirógatod az is eléggé izgató... Főleg ha úgy csinálod hg a tarkóját citógatod miközben a hasán fekszik majd egy pillanatra abbahagyod... és teljesen máshol... mondjuk a fenekén vagy a belső combján kezded cirógatni... Mivel a kiszámíthatatlanság és a kiszolgáltatotság szintén izgató.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!