Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ötleteket kérnék pettingre/elő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötleteket kérnék pettingre/előjátékra, ha lehet?

Figyelt kérdés
Kérlek ne túl durvákat, vagy undorítóakat írjatok. Amúgy kreatív dolgok érdekelnek, de még szüzek vagyunk, és egyelőre nem szándékozunk elveszíteni, szóval petting.
2011. ápr. 17. 20:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
20%

Dugj a lányba egy drótkefét, az beválik.

Am 69, banán, olaj, lovaspálca.

2011. ápr. 17. 20:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Being helpful fail -__-'
2011. ápr. 17. 20:52
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
csapdost, köpd le, harapd meg a csiklóját
2011. ápr. 17. 20:54
 4/14 A kérdező kommentje:
valami használhatót is mondjatok légyszíves!
2011. ápr. 17. 20:56
 5/14 anonim ***** válasza:
53%
szembekötősdi, kikötni őt,vagy téged... orál :)
2011. ápr. 17. 21:31
 6/14 anonim ***** válasza:
Kölcsönös simogatás, masszázs(ez mindig jó), 69, orál, kézimunka, cicisimogatás, puszilgatás, ha nem fekszetek le, nagyon mást nem tudtok csinálni behatolás nélkül. Bár attól, hogy szűzek akartok maradni, még kielégíthetitek egymást közben, borzasztó sokáig csak a pettinget nem fogjátok bírni, hiszen főleg minél többször csináljátok, annál többet fogtok akarni, és nem lesz ez ám elég. De én nagyon dícséretesnek tartom, hogy előbb megismeritek egymás testét, mielőtt nekiálltok a lényegnek, így sokkal jobb lesz a későbbiekben a többi dolog is. A kölcsönös simogatással érdemes próbálkozni mindenesetre, aztán már nem hiszem, hogy több tanácsra szorultok.
2011. ápr. 18. 12:26
 7/14 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, ezt nézegesd, és sok sikert!

[link]

2011. ápr. 18. 12:29
 8/14 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 18. 12:37
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszi a normális választ és a linkeket, de amúgy az alapokhoz nem kell segítség, inkább csak így praktikákra gondoltam.

Azt hiszem nem fogalmaztam meg elég jól a kérdést, inkább különféle tippek, technikák érdekelnének, amikkel színesebbé lehet tenni a dolgot. Főleg egyéni tapasztalatokra gondoltam, de a linkek se rossz ötlet.

(Amúgy nem kell aggódni, nem hinném, hogy hamar beleununk a pettingbe, mivel sajnos nem tudunk gyakran találkozni, csak heti egyszer max. Csak gondoltam szeretném egy kicsit elkápráztatni valami ötletes, jó dologgal is.)

2011. ápr. 19. 14:05
 10/14 anonim ***** válasza:

Egy kis tejszínhab vagy csokiöntet beválhat... ;)

Én ajánlom a fagyit is vagy a jégkockát mert ha azt teszed a párod mellére hasára, akkor a csókodat sokkal forróbbnak és izgatóbbnak fogja érezni... :)

Esetleg ha bekötöd a szemét és egy tollpihével cirógatod az is eléggé izgató... Főleg ha úgy csinálod hg a tarkóját citógatod miközben a hasán fekszik majd egy pillanatra abbahagyod... és teljesen máshol... mondjuk a fenekén vagy a belső combján kezded cirógatni... Mivel a kiszámíthatatlanság és a kiszolgáltatotság szintén izgató.

2011. ápr. 19. 14:19
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!