Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vehetem rá, hogy a szájába élvezhessek?
módszerek...
nem azt kérdem, ki szereti ki nem... meg hogy "jaj az nem oda való" mert már ezt is unos untalan olvastam.
én sosem kérdeztem meg.orgazmus elött mindíg szóltam,de lenyelte az összes csaj eddig.
24/ff
Nekem se engedte szájba soha de régebben az arcát se engedte de arra rátudtam venni,úgy,hogy a hasára élveztem vagy a mellére és utána rákentem az arcára:)
De nekem ez is elég,azt nem várom el tőle ,hogy szájába vegye:D
Te nagyon eszetlen, ha fordított eset lenne, Te lennél a lány, Ő a fiú Te megengednéd Neki? Vagy ajánlhatok egy módszert, szedj össze egy meleg pasit és enged meg neki, hogy a szádba élvezzen és akkor majd átgondolod a dolgokat.
Az első meg nagy hülye, utána ne csodálkozzon az ember, hogy miért hagyta ott a barátnője. Főleg ha előtte kategorikusan kijelentette, hogy SOHA nem fogja megengedni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!