Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vehetem rá, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vehetem rá, hogy a szájába élvezhessek?

Figyelt kérdés

módszerek...

nem azt kérdem, ki szereti ki nem... meg hogy "jaj az nem oda való" mert már ezt is unos untalan olvastam.

2011. ápr. 17. 20:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
37%

"normális lány ilyet nem enged" - atyaég. menjetek már a francba... nagyon kevés hozzám hasonló normális!!! lány van a mai fiatalok között, és ezt nem egoból mondom, hanem tényleg. majdnem 21 éves vagyok, túl vagyok egy 2 éves kapcsolaton, ő volt az első minden téren. most pedig több mint fél éve vagyok együtt a barátommal, ő a második. szerelmes vagyok belé, és még véletlenül sem undorító ez a dolog... naná hogy az - egy idegennel. de nem azzal, akit mindennél jobban szeretsz és viszont szeret téged!!! természetesen kényszeríteni senkit sem lehet, van akinek ez belefér, van, akinek nem. személyiség és talán neveltetés kérdése is, bár az kevésbé.

kérdező: annyit tudnék mondani, hogy ha nem akarja, ne erőltesd, mert akkor valóban elkezd viszolyogni a témától a lány. adj neki időt, de ha nem szeretné, felejtsd el a dolgot. ;)

NORMÁLIS L/20

2011. ápr. 17. 21:52
 22/28 szamo77d ***** válasza:

Ha igazán szereted és a kislány nem akarja, akkor sehogy!

Tudnod kell lemondani a szerelmed kérésére! Ha pedig nem

tudod ezt megtenni, tarts alapos önvizsgálatot, mert va-

lószínű, te nem szereted a kislányt! Csak ezt magadnak sem mered bevallani! Saját magadat is hülyíted! Volt egy

bnőm, aki nem szopott, hiába kértem! Azt mondta, még nem szeret annyira, hogy ezt megtegye nekem. Én ezt elfogad-

tam és mentünk tovább!

2011. ápr. 17. 22:07
 23/28 anonim ***** válasza:
Azért érdekes vagy... Úgy beszélsz a barátnődről, mint valamiféle élvezeti cikkről vagy haszonállatról, akit "rá kell venned" hogy minden perverziódnak engedelmeskedjen... Ráadásul még egyenes embernek sem vagy mondható, hiszen akkor nem kertelnél és a szemébe mondanád, hogy mit szeretnél vele csinálni!! Férfiként mondom, hogy nem kicsit lehet megalázó neki, hogy a szájába ürítenéd. Kicsit lehetnél rá is tekintettel, mert ha netán bele is egyezik, akkor is csak azért, hogy ne veszítsen el.. (Hiszen a társadalom megköveteli a nőktől, hogy legyen valakijük, mert ha nincs általában lenézik őket.)
2011. ápr. 17. 22:28
 24/28 anonim ***** válasza:
Szia..talán könnyebb ha elmondod neki az én IGAZ történetemet(mondjad,hogy az egyikosztálytársad mondta:D)..nagyon undorodtam az orális sextől...sőt úgy voltam vele,hogy sose tenném meg...egyszercsak megtettem..és a fiú megkérdezte,hogy a számba élvezhet-e...nem szóltam rá semmit....számba élvezett sőt le is nyeltem..azt hittem,hogy kifogom köpni olyan undorító lesz..denekem egy kellemes csalódás volt... :)esküszöm...nemazt mondom h jajj de finom,de nem volt egyáltalán rossz... :) azóta is imádomkielégíteni a barátomat orálisan és le is nyelni... :)
2011. ápr. 17. 22:44
 25/28 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekel nagyon.feleségem nem engedi pedig én akarnám
2011. ápr. 17. 22:46
 26/28 anonim válasza:
0%
"Szia! A szádba élvezhetek?"
2011. ápr. 17. 23:08
 27/28 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom,nekem a barátom sosem szólt,hogy most jön.Előtte beszélgettünk ilyenről...mondtam,hogy nekem okés,csak nem nyelem le.

Nemtudom ez mért undorító.

De ha nem akarja,úgysem tudod rávenni.

2011. ápr. 18. 15:41
 28/28 anonim ***** válasza:
ha tényleg szereted akkor ezt elnézed neki hogy nem akarja,te meg nem halsz bele hogy nem oda élvezel a szájába.istenem mennyire hihetetlen emberek vannak :/
2011. ápr. 23. 14:42
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!