Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért kell már mindenkinek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell már mindenkinek ilyen álszentnek lennie?

Figyelt kérdés

szóval arról van szó hogy 19/F vagyok és rájöttem hogy rohadtul nem vágyok mostanában már romantikára, nincs kedvem megosztani a mély érzéseimet senkivel sem, viszont pár egy-két alkalmas szexkalandban benne lennék. Miért nincsenek már sehol sem ilyen csajok akik hasonlóképpen állnak egy kissé hozzá a dolgokhoz? És ne mondjátok azt hogy tele van "kis k*rvákkal" minden szórakozóhely mert nem igaz; ott is vagy van egy kigyúrt neandervölgyi kinézetű csávója a csajnak vagy mindenesetre a legeslegtutibb csávókat választják ki maguknak. szóval nem igaz az hogy bárkivel lefeküdnének.

és közölni szeretném hogy tényleg nem arról van szó hogy akármilyen ribancot szívesen fölszednék, egyszerűen csak kedvem lenne néha egyet dugni egy kedves, aranyos de emellett bombakinézetű csajjal.

hol vannak ők, miért nem mutatják magukat? :D

2011. ápr. 17. 18:54
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én gondolkodtam már ezen, mert valószínűleg sosem lenne kitartásom egy rendes párkapcsolathoz. De az a baj, hogy még ha vannak is olyan lányok, mint én, és nem ribancok, akkor aki annyira jó lenne nekik, hogy hajlandóak legyenek lefeküdni vele - mert egy idegennel azért mégiscsak rizikós, kell egyfajta kisugárzás, valami, ami belső híján megragad -, abba talán bele is tudnának szeretni. :'D akinek normális, hosszú kapcsolatai voltak eddig/van most, nem akar ilyet. akinek meg nincsenek, az épp azért akar, mert nincs neki, és ez valahol szar. egyébként szerintem vannak lányok, akik szépek, hajlandóak ilyenre, és nem is ribancok hozzá. nem mindenki szeretné vállalni az elkötelezettséget, sokféle okból kifolyólag. szóval sok sikert ;)
2011. ápr. 17. 22:19
 12/14 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:19

nincs kedved megismerkedni? persze küldhetnél képet magadról és én is küldenék vissza és akkor már(mivel kíváncsi lennék) elmondhatnád hogy most így egy kép alapján érzékeltél-e valamiféle mágikus kisugárzást :d bár nem hinném hogy sok esély lenne erre...

2011. ápr. 17. 23:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem küldhetsz és megmondom hogy sugárzol-e vagy sem... :P

26 ff

2011. ápr. 18. 11:29
 14/14 A kérdező kommentje:
pfff...jól van akkor ezt is megbeszéltük XD
2011. ápr. 18. 12:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!