Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell már mindenkinek ilyen álszentnek lennie?
szóval arról van szó hogy 19/F vagyok és rájöttem hogy rohadtul nem vágyok mostanában már romantikára, nincs kedvem megosztani a mély érzéseimet senkivel sem, viszont pár egy-két alkalmas szexkalandban benne lennék. Miért nincsenek már sehol sem ilyen csajok akik hasonlóképpen állnak egy kissé hozzá a dolgokhoz? És ne mondjátok azt hogy tele van "kis k*rvákkal" minden szórakozóhely mert nem igaz; ott is vagy van egy kigyúrt neandervölgyi kinézetű csávója a csajnak vagy mindenesetre a legeslegtutibb csávókat választják ki maguknak. szóval nem igaz az hogy bárkivel lefeküdnének.
és közölni szeretném hogy tényleg nem arról van szó hogy akármilyen ribancot szívesen fölszednék, egyszerűen csak kedvem lenne néha egyet dugni egy kedves, aranyos de emellett bombakinézetű csajjal.
hol vannak ők, miért nem mutatják magukat? :D
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:19
nincs kedved megismerkedni? persze küldhetnél képet magadról és én is küldenék vissza és akkor már(mivel kíváncsi lennék) elmondhatnád hogy most így egy kép alapján érzékeltél-e valamiféle mágikus kisugárzást :d bár nem hinném hogy sok esély lenne erre...
Nekem küldhetsz és megmondom hogy sugárzol-e vagy sem... :P
26 ff
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!