Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell már mindenkinek ilyen álszentnek lennie?
szóval arról van szó hogy 19/F vagyok és rájöttem hogy rohadtul nem vágyok mostanában már romantikára, nincs kedvem megosztani a mély érzéseimet senkivel sem, viszont pár egy-két alkalmas szexkalandban benne lennék. Miért nincsenek már sehol sem ilyen csajok akik hasonlóképpen állnak egy kissé hozzá a dolgokhoz? És ne mondjátok azt hogy tele van "kis k*rvákkal" minden szórakozóhely mert nem igaz; ott is vagy van egy kigyúrt neandervölgyi kinézetű csávója a csajnak vagy mindenesetre a legeslegtutibb csávókat választják ki maguknak. szóval nem igaz az hogy bárkivel lefeküdnének.
és közölni szeretném hogy tényleg nem arról van szó hogy akármilyen ribancot szívesen fölszednék, egyszerűen csak kedvem lenne néha egyet dugni egy kedves, aranyos de emellett bombakinézetű csajjal.
hol vannak ők, miért nem mutatják magukat? :D
"egy kigyúrt neandervölgyi kinézetű csávója" :DDDDD
Bocs, de ha te bombakinézetű csajt akarsz, akkor azért tenned kell. Ha szexpartnert választ, akkor tökéleteset választ. Akár neandervölgyi a pasas, akár nem :)
Ugye az azért nem baj,hogy nem minden lány kapható alkalmi szexre?Mert már kicsit bosszantó,hogy azért kell szégyellnem magam,mert komoly kapcsolatban vagyok és ha nem lennék,akkor is azt keresném...ha szerinted ez álszentség,hát oké,de elég szomorú,hogy egy könnyűvérű lányt többre tartanak a fiúk,mint egy magamfajtát...
A kérdésedre csak annyit tudok válaszolni,hogy bizony rengeteg ilyen lány van,az,hogy megtalálod-e őket vagy sem,az meg csak rajtad múlik!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!