Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Cicababa vagy természetesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicababa vagy természetesen vonzó nő? Fiúk, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy egyre több a cicababa, még a 16-17 évesek között is. Hangoztatják, hogy ők igényesek, meg törődnek a külsejükkel, és, hogy más nők hogy lehetnek olyan igénytelenek, bla bla bla. Nem értem, hogy egy férfi mit tud enni egy ilyen műnőn? Mi lehet vonzó egy olyan nőn, aki szilikonból meg sminkből áll, meg agyonszoláriumozott bőrből. De rendben van, ízlések és pofonok, de az ilyen nők mást se tudnak, csak kényeskedni, hisztizni, szart keverni és "fúúúúúúúj-ozni". Meg ez nem tetszik nekik, az nem tetszik neki. Másra se jók, mint a szexre. Egyszer használatos nők, akiket használat után eldobhatnak. Fiúk, ez kell nektek? Vagy egy csinos, vonzó nő, aki a természetes szépség mellett kedves és megértő is, jókat tudtok vele beszélgetni, elhülyéskedni.
2011. ápr. 17. 18:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
a szőke szép a természetesek közül
2011. ápr. 17. 18:32
 12/17 A kérdező kommentje:
Ha tényleg konkrét példákról akarunk beszélni, akkor az utolsó képen levő nőt mondanám természetes szépségnek, és a legelső képen levő hölgyeményt a plázacicának.
2011. ápr. 17. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:
A legutolsó képen szinte semmi az arcán nem igazi. Kiretusálták..
2011. ápr. 17. 18:51
 14/17 .Daniel. ***** válasza:
Én azt mondom "férfiként" hogy a cicababák soha nem fognak kelleni hosszútávú kapcsolatra. A természetes SZÉP(mert ne legyünk álszentek csak a szép a jó de a szépség szubjektív) nők pedig hosszútávra. Na most sokkal könnyebb megszerezni 17 évesen egy cicababát mint egy normális lányt mert a lotyónak fizetsz italt és már cidázik. Jól mondták előttem hogy 20-25 felett már a nagy többség a természetes nőket részesíti előnyben de van egy kis baj. A nők manapság(tudjuk mi hatására)plasztikáztatnak, festett szőkék stb...és ami a legdurvább hogy önbizalom hiányosak. Tehát nem ragozom tovább mert unalmas: természetes, belsőleg is kiegyensúlyozott nő!:)
2011. ápr. 17. 19:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

ma 18:27, azok a lányok, akik a képen szerepelnek (mind a két kategoriában), semelyik nem tetszik. :D:D

De ez a másik lány, nagyon szép. :)

2011. ápr. 17. 19:13
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem az olyan nok/lanyok vonzanak akik otthon nem hasznalnak sminket,csak szorakozo helyekre v ilyen esemenyekre tesznek magukra de nem sokat. A cicababa stilus ahogy mondtad 1 hasznalatra jo:D!!!
2011. ápr. 17. 19:18
 17/17 anonim válasza:

17/f

Én nem látom értelmét egyáltalán a futókapcsolatoknak, nem kéne egy cicababa sem. A természetesen szép (külsőleg, belsőleg) nőket, lányokat tartom igazából szépnek (nyilván ehhez kell valamennyire ismerni is), első ránézésre is a természetes jön be leginkább.

2011. ápr. 17. 22:29
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!