Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Cicababa vagy természetesen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cicababa vagy természetesen vonzó nő? Fiúk, mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy egyre több a cicababa, még a 16-17 évesek között is. Hangoztatják, hogy ők igényesek, meg törődnek a külsejükkel, és, hogy más nők hogy lehetnek olyan igénytelenek, bla bla bla. Nem értem, hogy egy férfi mit tud enni egy ilyen műnőn? Mi lehet vonzó egy olyan nőn, aki szilikonból meg sminkből áll, meg agyonszoláriumozott bőrből. De rendben van, ízlések és pofonok, de az ilyen nők mást se tudnak, csak kényeskedni, hisztizni, szart keverni és "fúúúúúúúj-ozni". Meg ez nem tetszik nekik, az nem tetszik neki. Másra se jók, mint a szexre. Egyszer használatos nők, akiket használat után eldobhatnak. Fiúk, ez kell nektek? Vagy egy csinos, vonzó nő, aki a természetes szépség mellett kedves és megértő is, jókat tudtok vele beszélgetni, elhülyéskedni.
2011. ápr. 17. 18:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Tudnál képet linkelni a két végletröl? :D
2011. ápr. 17. 18:14
 2/17 anonim ***** válasza:
természetes csépség,nem bírom az ilyen gépi termékeket.
2011. ápr. 17. 18:16
 3/17 anonim ***** válasza:
A tizenéves fiúk számára még a cicababa a nyerő, a huszonéveseknek (és ezen felül) már a természetesen vonzó nő kell. Természetesen itt is lehetnek (és vannak is) kivételek, de általánosságban elmondható, hogy az érett férfiak olyan nőket keresnek, akik a természetes szépségükkel nyűgözik le őt, míg a kamasz fiúk inkább csak ámulnak és bámulnak, csodálják a cicababákon jól látható idomokat.
 4/17 anonim ***** válasza:
jav:szépség
 5/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de képpel most nem szolgálhatok. Csak arra lennék kíváncsi, hogy egy műnőt választanátok, ha úgy adódna, vagy egy természetesen szép lányt. És itt nem kell egy kövér, pattanásos lányra, vagy nőre gondolnotok, hanem egy teljesen normális nőre, akin nincs 6 tonna smink és nem fekszik le minden pasival.
2011. ápr. 17. 18:18
 6/17 anonim ***** válasza:
Így alapból azt mondanám, hogy természetes lányok tetszenek inkább, de azért néhanapján látok egy-két olyan plázap.csát, cicababát vagy nevezzük őket akárhogy akiknek szinte lehetlen lenne ellenállni. Az más dolog, hogy ha 5percnél tovább kéne hallgatnom azt amit ők kommonikációnak neveznek akkor valószínüleg inkább kifutnék a világból. Szóval igen hosszútávú kapcsolatra biztosan nem ilyen lányt választanék, persze ha válogathatnék...
2011. ápr. 17. 18:18
 7/17 anonim ***** válasza:

Igaz nem én tettem fel a kérdést, de linkelnék neked képeket, ha nem zavar.. :D

Itt van például ő: [link] aki annyira tipikusan mű, hogy az valami eszméletlen. Mű segg, műmell, műhaj, botox már huszonévesen, és persze soha nem lép ki az utcára 20 tonna smink nélkül.

Ő tényleg az a nő, aki rengeteg sminket használ, szerintem egy tubus alapozót alkalmanként simán magára ken, lásd pl itt: [link] és mégis szinte mindenhol azt lehet olvasni, hogy húdemeg demeg.. pedig aztán semmi különleges nincs benne, és még a természetese sem a legjobb.

És akkor itt van pl ő: [link] vagy ő: [link] ,mindketten szép, csinos, igényes nők, nem agyonplasztikázott és agyonsminkelt macák, mégis a férfiak többsége le se sz.rja őket és inkább az elsőt viszi ágyba.

Nem értem..

2011. ápr. 17. 18:27
 8/17 anonim ***** válasza:
*természete
2011. ápr. 17. 18:28
 9/17 anonim ***** válasza:
a feltünőség nem mindig egyenlő a szépséggel.
2011. ápr. 17. 18:30
 10/17 anonim ***** válasza:

Ööö... hát akit cicbabának nevezel, azzal egyetértek: valóban az. Na de hogy a másik két nő, akit linkeltél, azok természetesen szépek??? Szerintem kifejezetten csúnyák, a második lópofájú, az első csak szimplán görbe, mindkettőnek ocsmány a mosolya.

Mutatok egy természetesen szép nőt:

[link]

2011. ápr. 17. 18:31
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!