Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kidobnád a gyereked ha megtudn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobnád a gyereked ha megtudnád hogy meleg vagy biszexuális?

Figyelt kérdés
nemet és kort írjatok lécci
2011. ápr. 17. 14:19
1 2 3 4 5
 31/46 szamo77d ***** válasza:
100%

Teljesen természetes, hogy vannak a nagy többségtől eltérő

szexuális beállítottságú emberek. Őket nem megvetni, kiközösíteni, hanem megérteni és segíteni kellene! Az, hogy valaki meleg vagy bi, csak az ő dolga. De ha ez ki-

derül, nem lesz megállása az emberek előtt! Ilyenkor még

fontosabb a család megértő, támogató, szerető hozzáállása!

2011. ápr. 21. 17:57
 32/46 anonim ***** válasza:
0%

Miért, ki kell, hogy derüljön???

Segíteni pedig nem kell. Nekem semmi bajom velük, tényleg, hidegen hagy ki kivel bújik ágyba, de az sem érdekel, hogy mennyire rekeszti ki a társadalom, ha felvállalja,akkor vállalja fel önmaga, ne pedig ezernyi támasszal.

2011. ápr. 21. 18:00
 33/46 anonim ***** válasza:
Engem kiraktak. 22/l
2011. ápr. 21. 18:07
 34/46 anonim ***** válasza:
0%
Persze. Nekem is el kell fogadnom őt ő is fogadja el a döntésem. Menjen azt buzuljon, de nekem nem kell ilyen gyerek.
2011. ápr. 21. 21:55
 35/46 anonim ***** válasza:
0%
Én kiraknám az utcára ha ilyen kis tetves gyerekem lenne...Rendes keresztény családapa vagyok mindegyik gyerekemet heteroszexualitásra nevelem.Ha meghallanám hogy valamelyik meleg az még ma az utcán kötne ki.
2011. ápr. 21. 22:11
 36/46 anonim ***** válasza:

nem:)

19/l

2011. ápr. 21. 22:34
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

Menjen a retekbe az a roh@dt ember( mást nem tudok rá mondani és még szépen fogalmaztam), aki kidobná a gyerekét főleg csak emiatt. Én gyakorlott apuka vagyok 4 gyereket neveltem/lek és aki képes egy fiút, lányt kidobni ezért az komolyan nem ember, hanem egy szívtelen állat.

Teljesen különböző gyerekekkel áldott meg a sors. Kivételesen egyik sem meleg, de engem különösebben nem zavarna. 2 gyerekem teljesen normálisan éli az életét semmi különös. 1 kutatóként francia egyetemeken dolgozik, tehát sokra vitte. 1 meg sajnos most van a 2 dik drogelvonóján.

Ezzel azt szerettem volna megmutatni, hogy bármilyenek is legyenek a gyerekeink mindíg melettük kell állnunk.

Nem csak akkor kell a gyerek mellett állni amikor a dicséreteit halmozza fel hanem amikor épp nagy hülyeséget csinál. Ez egy szülő, hogy mindig támogatja a gyerekét bármilyen dolgot csinál vagy bármilyen.

A másik, mert meleg attól még lehet nagyon okos, lehetnek jó képességei lehet hogy kivételes lesz a saját szakterületén. Ezért mondtam az elején, hogy egy gyereket ezért kidobni, ami még nem is az ő döntése, úgy hogy kijött a feleségedből, vagy épp belőled, láttad babaként karodban tartottad, etetted, játszottál vele, láttad a lépéseit láttad hogy nő, hogy szépül vagy csúnyul, hogy küzd az élettel, hogy nevet vagy sír.. ilyen cselekedetet csak egy szívtelen ember tud elkövetni.

2011. ápr. 21. 23:32
 38/46 kovpet ***** válasza:
100%
22:11 Én nem értek a vallásokhoz, segíts kérlek. Biztos, hogy a kereszténység ezt a hozzáállást tanítja? Nekem úgy rémlik, hogy pont valami szeretetről vagy miről szoktak beszélni...
2011. ápr. 22. 08:14
 39/46 szamo77d ***** válasza:
100%

Miket írtatok, te jó ég! Még az állat is védi a kölykét!

Itt meg a válaszolók egy része az utcára lökné, mert ő

hithű katolikus! Atyaúristen, a 21. században! Ő a hitével

együtt egy szemétláda! A gyermekét ellökné magától én meg

bármit vállalnék, hogy legyen gyermekem! Mert sajnos nincs. Így alakult. Dehogy lökném ki, csak egyetlen egy

lenne! Mindenben segíteném, mindig számíthatna rám! Mert

az apja volnék! Nincs ezen mit háborogni! Ők úgy érzik jól magukat, kész! Akkor megfordítom a kérdést: maga,

drága hithű, miért csak a heterót fogadja el? Aha, mert az

olyanok vannak többségben. De semmivel nem különbek, mint a melegek! Abbahagyom! Nem idegesítem itt magam tovább!

Maga meg menjen és imádkozzon!

2011. ápr. 22. 10:58
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

10:58

Ámen:):D

2011. ápr. 22. 14:51
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!