Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kidobnád a gyereked ha megtudn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobnád a gyereked ha megtudnád hogy meleg vagy biszexuális?

Figyelt kérdés
nemet és kort írjatok lécci
2011. ápr. 17. 14:19
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
0%

^

|

|

Én is!!!

2011. ápr. 17. 15:31
 12/46 anonim ***** válasza:
74%

Nem lehet belőle kinevelni, az atyai pofonnal legfeljebb azt éred el, hogy meggyűlöl. A gyerek szexuális irányultsága már az anyaméhben eldől. Persze van, aki trauma hatására lesz homoszexuális (pl. megerőszakolnak egy nőt és attól kezdve már nem vonzódik a férfiakhoz), de ez nem betegség, amit meg lehet gyógyítani. Vagy elfogadod, vagy nem.

Fel sem merülne bennem ilyesmi miatt kidobni a gyerekemet.

2011. ápr. 17. 15:35
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, 16/L
2011. ápr. 17. 15:35
 14/46 anonim ***** válasza:
43%

Nem lehet belőle kinevelni, az atyai pofonnal legfeljebb azt éred el, hogy meggyűlöl. A gyerek szexuális irányultsága már az anyaméhben eldől. Persze van, aki trauma hatására lesz homoszexuális (pl. megerőszakolnak egy nőt és attól kezdve már nem vonzódik a férfiakhoz), de ez nem betegség, amit meg lehet gyógyítani. Vagy elfogadod, vagy nem.

Vannak ezzel foglalkozó pszichológusok.

[link]

[link]

2011. ápr. 17. 15:46
 15/46 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom ki írta a második cikket, de ennyi ökörséget én még nem láttam egy helyen, pedig széltében-hosszában bejártam a gyk-t. "Amint az többnyire köztudott, a homoszexualitás betegség..." Ezt biztosan nem pszichiáter vagy pszichológus írta, vagy ha mégis, kíváncsi lennék, hogyan kapott diplomát, a homoszexualitásnak ugyanis köze sincs a betegségekhez. "Segítsünk a helyes útra visszatalálni vágyó embereknek, hiszen mindnyájunk érdeke, hogy minél több egészséges magyar család lakja be a Kárpát-medencét, utódokkal gyarapítva nemzetünket!"

Ez inkább úgy hangzik, mint valami szekta toborzó beszéde.

Lehetséges, hogy valakinél ez nem veleszületett, hanem később alakul ki, vagy később kerül felszínre, de nem fog "kigyógyulni" belőle...

2011. ápr. 17. 16:30
 16/46 anonim ***** válasza:
100%

Én az adott csoportba tartzom, de tervezek gyereket vállalni. No nem itthon, hanem valami elfogadóbb országan, a családom nyugalma mindennél fontosabb. Elég kis esély van rá hogy meleg lesz a gyerek, kb. 20 az 1hez, de ha mégis, legalább kaphat tőlem egy-két anyai jótanácsot :D Nem bánom ha egészséges vagy ha sérült, kék a szeme vagy zöld, akkor is az én gyerekem. Ha egyszer úgy döntök, hogy gyereket vállalok, akkor azt nem lehet visszacsinálni.

22/L

2011. ápr. 17. 16:44
 17/46 anonim ***** válasza:
0%
jol orbavered es elmegy magatol...
2011. ápr. 17. 17:35
 18/46 anonim ***** válasza:
100%

"Elég kis esély van rá hogy meleg lesz a gyerek, kb. 20 az 1hez"

Tehát 2000% ... gondolom a matekóra kimaradt :). Egyébként sok sikert, sajnálom hogy ez az ország még nem annyira liberális, hogy elfogadja az ilyesmit.

Válaszolva a kérdésre: Ahogy már mások is mondták, attól még a gyereked marad.

2011. ápr. 17. 18:27
 19/46 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt.Soha nem tudnám kidobni a saját gyerekemet.És ellentétben egy előző válaszolóval én szívesen fogadnám a párjával (persze ha nem egy éjszakás kaland)a házunkba , hogy azért tudjam a fiam/lányom milyen emberrel tölti jelenleg az idejét : )
2011. ápr. 17. 18:30
 20/46 anonim ***** válasza:
0%

Inkább elvinném egy olyan átvevelő táborba. Remélem nálunk is lesz nem sokára ilyen.

Amúgy meg azért lesz valaki köcsög, mert felborul az agya biokémiai egyensúlya. Nem véletlenül tartották a homoszexualitást betegségnek hosszú évekig.

2011. ápr. 17. 19:09
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!