Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Ha szex előtt épp ruhán keresztül is kicsit simogatod a partnered, de lehet, hogy ahol azzal a nadrággal ült, buszon, villamoson, bárhol épp valami csövi után üt le.
Hipochonder majmok! Mi bajod lesz tőle? Pénzt gumikesztyűvel fogod? Mondok jobbat! Otthon kilincset használsz? Tele van fertőzésforrásokkal a világ. A csöves gusztustalan állat, kb. élniük se kéne, mert ha valaki el is veszti az állását lakását és nincs hova menjen, attól még kellene annyi tartása legyen, hogy tisztálkodik és igyekszik kitörni, de nem inkább büdös korcs marad és naponta többet összekoldul, mint amennyit én egy héten keresek. Nem vicc! Szociális munkás hallgatók mondták, hogy a csövest nem tudták rávenni a fürdésre, mire kifakadt végül, hogy simán összekéreget húszezret naponta nyáron turisták által frekventált helyen!
Visszatérve. Azért van az immunrendszer, azért van a hüvely savas kémhatása, hogy védekezzen a fertőzések ellen. Lehet újat mondok, de valahogy az elődeink túlélték a középkort, pedig legtöbbetek szörnyethalna, ha nem fürödhetnétek minden nap ( mondjuk én is :D).
28F
Ez az aggodalom már kicsit beteges.. Életedben nem fogsz egy jót kefélni, ha mindig ezen agyalsz :D
"A csöves gusztustalan állat, kb. élniük se kéne"
A hozzáállásod az, ami gusztustalan. Csak egyszer az életben kerülj olyan helyzetbe, hogy elveszted mindened, az utcára kerülsz, és nincs kihez fordulj segítségért. Kíváncsi vagyok, akkor is ilyen nagy lesz-e a pofád.
köszi... enyhe OCD-m van... lehet most bsztad el a szexuális életem xD
egyébként igazad van...
francba.
"Nem kerülnék ilyen helyzetbe, mert ha mindenem elveszíteném, akkor egy hajléktalanszállón megfürödnék"
Ja, csak miután fürdés közben néhányszor lenyúlják a cuccaidat, utána már nem szivesen teszed be oda lábad többé.
"Elmennék dolgozni, utcaseprő, közmunka, park takarítás. Lehet dolgozni és gyűjtenék pénzt egy albérletre."
1. Közmunkából az életben nem keresel annyit, hogy ki tudj fizetni egy albérletet.
2. Szerinted ki adná ki a lakását bérbe egy csövesnek?
Nem ilyen egyszerűek a dolgok, ahogy te elképzeled. Persze én tisztában vagyok azzal, hogy sok közöttük a sz*rházi alak, aki nem is akar változtatni, de hidd el, hogy aki nagyon akar, az sem mindig tud..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!