Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Ha szex előtt épp ruhán keresztül is kicsit simogatod a partnered, de lehet, hogy ahol azzal a nadrággal ült, buszon, villamoson, bárhol épp valami csövi után üt le.
Figyelt kérdés
De egyébként is azért azok az ülések nem túl tiszták, és utána ha folytatódik, azzal a kézzel értek hozzá egymás nemi szerveihez. Tudom, én aggódhatom túl, de azért nem ijesztő kicsit?2011. ápr. 17. 14:11
1/19 anonim válasza:
Abban a helyzetben szerintem ezen épp senkinek nem jár az esze...
2/19 anonim válasza:
undorító így belegondolva.Viszont teljesen igazad van.
4/19 anonim válasza:
Ez túlzott félelem a fertőzésektől. A kenyeret sem mosod meg otthon, pedig ki tudja ki fogdosta.
Persze kell a higiénia, de eltúlozni felesleges.
5/19 anonim válasza:
Ez már tisztaságmánia. Nem vagy normális...
7/19 anonim válasza:
valami van benne,de a baktériumokat nemtudod teljesen elkerülni és különben is nedves puncival és álló farokkal,szerelemben kit érdekel?
8/19 anonim válasza:
hát... az expasim úgy ujjazott meg, hogy előtte moziban buszon villamoson és mindehol máshol voltunk...
és semmi bajom nem lett. de amikor belegondoltam rosszul lettem kb....:D
9/19 anonim válasza:
Ezért "találta fel" a természet az immunrendszert. Ne aggódj, elég jól dolgozik. Ahhoz, hogy ez mindig működőképes legyen, folyton munkát kell adni neki. Aki sokáig van steril körülmények között, előbb-utóbb meghal, ha azután megfertőződik.
10/19 okoska31 válasza:
érdekes, hogy a kézmosás, mint olyan fel sem merült senkiben. gondolom nem a buszon kezdtetek neki.
hazaértek, és elmentek kezet mosni. mondjuk ez alap lenne szex előtt...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!