Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá? Nagyon bejön 1 pasi ő 40 én 17, bejövök neki, de szerintem fél komolyabban rám indulni, pedig én benne lennék. mit csináljak? Maradjak kislányos, vagy kezdeményezzek én?
nagyon bejön 1 pasi ő 40 én 17,bejövök neki,de szerintem fél komolyabban rám indulni,pedig én benne lennék.
mit csináljak?maradjak kislányos,vagy kezdeményezzek én?
Jézus Atya Úr Isten. Az nem zavar, 23 éves volt mikor megfogantál ? A lánya lehetnél :S
Apád helyében úgy elverném, hogy összeszarná magát.
24f
ne foglalkozz vele,komoly kapcsolat tuti nem lenne belőle.
egyszer megkap aztán annyi.
De, véleményt kértél. ;)
"Hogyan vezessem rá?" "Mit csináljak?" akkor te minek nevezed ezt, ha nem véleménykérésnek? ;D
Keressél a te korosztályodból hozzád illőt, vagy maximum 25 éves korig, ha az idősebbekre buksz.
Komoly kapcsolat úgy sem lesz belőle, főleg, hogy ilyen kérdéseket teszel ki... És amit előttem írtak, maximum párszor meghúz és ennyi. Nem hiszem,h ogy komolyan vehet egy 17 éves lányt egy 40 éves férfi. Teljesen más korosztály vagytok:S.
hàt ha csak szexelni szeretnél vele, akkor egészségedre.Biztos nem utasít vissza (ha nem csalàdos)
viszon öszintén, gondolj bele. Vele élnéd le az életed?
Màr "trottyadt" lesz mikor Te élnél és esetleg gyereket szeretnél.
Ha ez rizikós, akkor még most lépj ki mielött màr nehéz lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!