Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetek terhes? Normális ez a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes? Normális ez a vérzés?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, 2 napja feküdtem le először a barátommal.

Óvszerrel védekeztünk, de nagyon félek, hogy teherbe eshettem, mivel nem végig használtuk, csak az ejakuláció előtt nem sokkal tette fel, illetve utána levette és még érintkeztünk. Ráadásul a ciklusom 15. napján történt, tehát pont ovuláltam.

Illetve mivel szűz voltam, elég erősen véreztem és így 2 nappal később is jelentkezik egyfajta pecsételő vérzés.

2011. ápr. 17. 11:07
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
gratulálok, javaslom olvassátok át mindketten az óvszer használati utasítását...
2011. ápr. 17. 11:19
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
És talán szerezz be egy 72 órás tablettát.
2011. ápr. 17. 11:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennek az óvszerhasználatnak így annyi az értelme mint a megszakításos "védekezésnek". Mindkettőnek annyi a PEARL-indexe, mintha semmilyen védekezés nem történt volna (vagyis kb. 25%, hogy teherbe estél)...

A 72 órás ajánlott. Legközelebb pedig olvassátok el a használati utasítást és a 0.-tól az utolsó másodpercig legyen fent a gumi, ha nem akarsz anyuka lenni! Ha pedig a párod nem szereti, akkor írass fel fogamzásgátlót, vagy keress egy felelősségteljesebb fiút!

2011. ápr. 17. 12:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen alapon elég lett volna az aktus után meglengetni az óvszert a levegőben.
2011. ápr. 17. 12:29
 5/7 A kérdező kommentje:
Pontosabban mielőtt betette, akkor rakta fel az óvszert, és miután elment már nem történt meg teljesen csak hozzáérintette... Tehát itt arra gondolok, hogy az előváladéktól lehetek-e terhes... Ilyenkor hol tudok 72 órás tablettát felíratni? Ügyelet?
2011. ápr. 17. 12:34
 6/7 anonim ***** válasza:

"nem végig használtuk, csak az ejakuláció előtt nem sokkal tette fel"

"Pontosabban mielőtt betette, akkor rakta fel az óvszert [...] Tehát itt arra gondolok, hogy az előváladéktól lehetek-e terhes"

Most akkor mégis mikor tette fel???

Egyszer azt írod, hogy csak az ejakuláció előtt, egyszer azt, hogy mielőtt betette, de utána meg az előváladék felől érdeklődsz (vagyis mégse vette fel mielőtt betette).

Döntsd már el, hogy mégis mi a p*csa történt!

2011. ápr. 17. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:

18 évesen valami ritka tudatlan vagy.

Persze az ilyenek szaporodnak - a normális embrek meg nem mernek gyereket vállalni.

Tehát:

- az óvszert a MEREV hímvesszőre kell felhúzni,

- MIELŐTT(!) ELŐSZÖR(!) beteszi!

- aki a fiú farkát fogdosta, az nem nyúl bele a lány puncijába!

- mindaddig viselni kell, amíg benn van,

- KI KELL HÚZNI, miután elment: úgy, hogy kihúzás közben az óvszert fogja valaki. Ez meg azért kell, mert ha lelohad, akkor kicsurog az óvszerből minden - ha meg nem fogják, akkor bennmaradhat az óvszer.

- Az óvszer EGYSZER HASZNÁLATOS! Ha már lelohadt, akkor lehúzni, kidobni.

- utána a következő nyúlkálás előtt a fiú pisiljen és KEZET MOSNI.

Ha ezek közül valamelyik nem teljesült, akkor esélyes a terhesség.

2011. ápr. 17. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!