Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Nekem nem kell szex, tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nekem nem kell szex, tudok masztizni is"?

Figyelt kérdés

Ez a szép kis idézet a barátomtól van.

Mostanában nemhogy nem kezdeményez, de folyamatosan el is utasít... Pedig kézzelfogható bizonyítékok vannak arra, hogy mennyire fel van izgulva :)

Hetente 1x találkozunk és hiába kezdeményezek, veszek fel ultraszexi rucikat, festem át a hajam, elutasít.

Fekszünk az ágyon egymásba-gabalyodva, a meztelen testünk teljesen egymáshoz simul csókok, simogatások stb és érzem hogy a farkával betont tudna bontani, játszadozok vele.. de megszakítja ezt az idilli képet azzal a mondattal hogy "A kapcsolatunk* nem a szexről szól!" Köpni-nyelni nem tudtam! És ilyen jelenetek már sokszor megismétlődtek.

Noooooormális?

*Milyen kapcsolatunk? Heti egyszer átmegyek hozzá, zenekari próbál a haverokkal, wowozik és alszik. (telefonon sem tartjuk a kapcsolatot..ez mondjuk jobban aggaszt, mint a szex-mentesség..)

Hetente 1x találkozunk! Régebben sokkal kevésbé volt "aszexuális".. sőt. nagyon élveztük a szexet. (és nem csak heti 1 tali volt)

Velem testileg nincs semmi gond. Vékony vagyok, nem vagyok se "tág", se ronda.

Ő nem lehet fáradt sem: nem jár suliba és nem is dolgozik. Nagyon nem értem. És nagyon hiányzik.

Néha úgy érzem hogy teljesen el van fásulva és minden közönyösen érinti.. Hogy tudnám kihozni ebből a depresszív állapotából?

2 éve vagyunk együtt.

20/L

2011. ápr. 17. 10:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad leépülni mellette szerintem keress egy olyat aki foglalkozik is veled.
2011. ápr. 17. 11:41
 12/19 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ha szereti, igenis próbáljon neki segíteni. Ha maradsz mellette ha nem, szüksége van rá a jelekből ítéve. Ne gondoljátok már, hogy attól hogy nincs kedve szexelni rögtön meleg. Ilyen mindenkivel előfordul...

A lelki bajait oldjad meg, aztán lehet hogy a testiek is egyből rendben lesznek.

2011. ápr. 17. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy meleg?
2011. ápr. 17. 11:58
 14/19 anonim ***** válasza:

ez hülyeség testi probléma az ha nem, áll fel,

ha meg áll egy pasi farka és egy csaj csak arra vár hogy megdugja akkor nincs az a lelki probléma ami ezt megakadályozza főleg ha a lány a barátnője erre nincs jobb szó egy nyomorult a pasi

2011. ápr. 17. 13:18
 15/19 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem meleg, ha 20 hónapig minden ok volt vele :) csak az utóbbi hónapok a gázosak..

De... a fű. most olvastam hogy csökkenti a tesztoszteron szintet.. akkor ez is lehet az ok, a lelki bajok mellett - nem?

2011. ápr. 17. 13:18
 16/19 hellosztok ***** válasza:
eskü nem sértésnek szánom de azon gondólkoztál má hogy lehet má nem a lányok hoz vonzódik!közbe lehet át pártolt!vagy mint elödeim is írták valami lelki fescowan vele nem tom igazábol it mindenki találgat a legjobb lene elmeni egy spihológushoz
2011. ápr. 17. 14:06
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez meg hogy?:O
2011. ápr. 17. 16:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Rájöttem!!!Nemi beteg lett!és nemakar megfertőzni.Vagy megtudta hogy testvérek vagytok.
2011. ápr. 17. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:

"Köpni-nyelni nem tudtam!"

Pedig KÖPNI KELL Phu...

2011. ápr. 17. 22:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!