Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » "Nekem nem kell szex, tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Nekem nem kell szex, tudok masztizni is"?

Figyelt kérdés

Ez a szép kis idézet a barátomtól van.

Mostanában nemhogy nem kezdeményez, de folyamatosan el is utasít... Pedig kézzelfogható bizonyítékok vannak arra, hogy mennyire fel van izgulva :)

Hetente 1x találkozunk és hiába kezdeményezek, veszek fel ultraszexi rucikat, festem át a hajam, elutasít.

Fekszünk az ágyon egymásba-gabalyodva, a meztelen testünk teljesen egymáshoz simul csókok, simogatások stb és érzem hogy a farkával betont tudna bontani, játszadozok vele.. de megszakítja ezt az idilli képet azzal a mondattal hogy "A kapcsolatunk* nem a szexről szól!" Köpni-nyelni nem tudtam! És ilyen jelenetek már sokszor megismétlődtek.

Noooooormális?

*Milyen kapcsolatunk? Heti egyszer átmegyek hozzá, zenekari próbál a haverokkal, wowozik és alszik. (telefonon sem tartjuk a kapcsolatot..ez mondjuk jobban aggaszt, mint a szex-mentesség..)

Hetente 1x találkozunk! Régebben sokkal kevésbé volt "aszexuális".. sőt. nagyon élveztük a szexet. (és nem csak heti 1 tali volt)

Velem testileg nincs semmi gond. Vékony vagyok, nem vagyok se "tág", se ronda.

Ő nem lehet fáradt sem: nem jár suliba és nem is dolgozik. Nagyon nem értem. És nagyon hiányzik.

Néha úgy érzem hogy teljesen el van fásulva és minden közönyösen érinti.. Hogy tudnám kihozni ebből a depresszív állapotából?

2 éve vagyunk együtt.

20/L

2011. ápr. 17. 10:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
háát nem egy egyszerű eset. nagyon tanácsot nem tudok adni, de magamból kiindulva nem lesz könnyű... de azért sok sikert
2011. ápr. 17. 10:19
 2/19 anonim ***** válasza:

Először azt hittem, hogy kamu kérdés, mert ilyen nem létezik. Viszont neki sürgősen segítségre van szüksége.

Lehet, hogy elég a pszichológus, de ha súlyosabb, akkor pszichiáterhez is elvinném a helyedben, ha megér neked ennyit a kapcsolatotok.

2011. ápr. 17. 10:19
 3/19 anonim ***** válasza:

Az erekció nem jelent feltétlen vágyat. Csak ösztönös reakcíó is lehet, pl zuhany alatt.

Szerniem is lelki bajai vannak. Ez bármi lehet. Pl hogy se munkája se sulija, csak teng-leng az életben.

A rucik meg a hajfestés helyett próbálj kicsit jobban figyelni rá, kideríteni hogy mi a baja. Az ilyen felszínes dolgoktól ritkán jön rendbe az ilyesmi.

2011. ápr. 17. 10:20
 4/19 anonim ***** válasza:

10:19

olyat soha ne mondj hogy " ilyen nem létezik", mert bármi, hangsúlyozom BÁRMI előfordulhat, a mai világban főleg

2011. ápr. 17. 10:21
 5/19 A kérdező kommentje:

10:20 : Igen, a tengés-lengés nagyon elkeseríti..

És a ruhák és a haj csak példa volt, próbáltam sokszor beszélni vele, de azt mondja hogy csak képzelődöm.

2011. ápr. 17. 10:24
 6/19 anonim ***** válasza:
És nem próbált meg munkát keresni? Vagy annyira érdektelen, hogy nem is érdekli, hogy mi történik vele?
2011. ápr. 17. 10:31
 7/19 A kérdező kommentje:

Már több mint 1,5 éve nincs munkája..

Az elején lelkesen keresett elég sokáig, de most úgy tudom azt sem csinálja

2011. ápr. 17. 10:38
 8/19 anonim ***** válasza:
Az tuti hogy más,homofob.
2011. ápr. 17. 10:38
 9/19 A kérdező kommentje:
Rengeteget próbáltam már vele beszélni, sikertelenül.. ez engem is teljesen leépít.:/
2011. ápr. 17. 10:58
 10/19 anonim ***** válasza:
hát olyan még nem hallottam, hogy valaki álló cerkával utasította el a barátnőjét, hogy kapcsolatunk nem a szexről szól. itt nagy bajok lehetnek...
2011. ápr. 17. 11:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!