Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Nekem nem kell szex, tudok masztizni is"?
Ez a szép kis idézet a barátomtól van.
Mostanában nemhogy nem kezdeményez, de folyamatosan el is utasít... Pedig kézzelfogható bizonyítékok vannak arra, hogy mennyire fel van izgulva :)
Hetente 1x találkozunk és hiába kezdeményezek, veszek fel ultraszexi rucikat, festem át a hajam, elutasít.
Fekszünk az ágyon egymásba-gabalyodva, a meztelen testünk teljesen egymáshoz simul csókok, simogatások stb és érzem hogy a farkával betont tudna bontani, játszadozok vele.. de megszakítja ezt az idilli képet azzal a mondattal hogy "A kapcsolatunk* nem a szexről szól!" Köpni-nyelni nem tudtam! És ilyen jelenetek már sokszor megismétlődtek.
Noooooormális?
*Milyen kapcsolatunk? Heti egyszer átmegyek hozzá, zenekari próbál a haverokkal, wowozik és alszik. (telefonon sem tartjuk a kapcsolatot..ez mondjuk jobban aggaszt, mint a szex-mentesség..)
Hetente 1x találkozunk! Régebben sokkal kevésbé volt "aszexuális".. sőt. nagyon élveztük a szexet. (és nem csak heti 1 tali volt)
Velem testileg nincs semmi gond. Vékony vagyok, nem vagyok se "tág", se ronda.
Ő nem lehet fáradt sem: nem jár suliba és nem is dolgozik. Nagyon nem értem. És nagyon hiányzik.
Néha úgy érzem hogy teljesen el van fásulva és minden közönyösen érinti.. Hogy tudnám kihozni ebből a depresszív állapotából?
2 éve vagyunk együtt.
20/L
Először azt hittem, hogy kamu kérdés, mert ilyen nem létezik. Viszont neki sürgősen segítségre van szüksége.
Lehet, hogy elég a pszichológus, de ha súlyosabb, akkor pszichiáterhez is elvinném a helyedben, ha megér neked ennyit a kapcsolatotok.
Az erekció nem jelent feltétlen vágyat. Csak ösztönös reakcíó is lehet, pl zuhany alatt.
Szerniem is lelki bajai vannak. Ez bármi lehet. Pl hogy se munkája se sulija, csak teng-leng az életben.
A rucik meg a hajfestés helyett próbálj kicsit jobban figyelni rá, kideríteni hogy mi a baja. Az ilyen felszínes dolgoktól ritkán jön rendbe az ilyesmi.
10:19
olyat soha ne mondj hogy " ilyen nem létezik", mert bármi, hangsúlyozom BÁRMI előfordulhat, a mai világban főleg
10:20 : Igen, a tengés-lengés nagyon elkeseríti..
És a ruhák és a haj csak példa volt, próbáltam sokszor beszélni vele, de azt mondja hogy csak képzelődöm.
Már több mint 1,5 éve nincs munkája..
Az elején lelkesen keresett elég sokáig, de most úgy tudom azt sem csinálja
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!