Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Klion D100-as hüvelykapszula mellékhatása lehet, hogy az első felhelyezés után nagyon intezív lett a viszketés?
Figyelt kérdés
Tegnap felírt a dokim Klion D100 hüvelykapszulát meg Mycosyst-Gino tablettát, mivel hüvelygombám (Candida) lett. Na tegnap este felhelyeztem az első hüvelykapszulát, aztán ma hajnali 1/2 5-kor arra ébredek, hogy iszonyatosan viszkedek, de olyan szinten, hogy egyszerűen nem tudtam tovább aludni! Aztán rá két órára enyhült ez a viszketés! Az lehet, hogy a hüvelytabi "dolgozik" és azért van ez az iszonyatos égő, viszkető érzés? Válaszokat előre is köszi!2011. ápr. 17. 05:35
1/3 anonim válasza:
én is voltam tök ugyanígy, de ez nem a tabletta mellékhatása, hanem valsz a hüvelygomba átterjedt a bőrre is, és attól viszket. használj rá canesten krémet (ne a tablettát, mert egyszerre nem ajánlatos a többi hüvelykúppal használni). nekem bejött:))
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Csak az az érdekes, hogy reggelre mikor már kezd kifolyni a hüvelytabletta feleslege, akkor éget, viszket és eltelik egy óra és már nem is érzek semmit! Nekem ez a fura!
2011. ápr. 18. 07:05
3/3 A kérdező kommentje:
Felhívtam a dokit és azt mondta nyugodjak meg, mert ez nem a hüvelykapszula hibája, hanem ilyen hatást kell éreznem mert hat a hüvelytabi, úgyhogy hál istennek nem allergia ez!
Még egyszer köszi a választ!
2011. ápr. 18. 08:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!