Klion D100-as hüvelykapszula mellékhatása lehet, hogy az első felhelyezés után nagyon intezív lett a viszketés?
Nem. Azért lehet, mert allergiás vagy valamelyik összetevőjére. Elolvastad a betegtájékoztatóját?
"4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK...- Viszketés.."
Hagyd abba a használatát, és írass fel másik kúpot.
Ha biztos hogy candida, lehet kapni PevarylG kúpot a patikában recept nélkül, vagy Canesten combit (kúp+krém egyben), ezek tuti használnak.
Velem ugyanezt csinálta minden hüvelytabletta, amit fölírtak nekem annak idején ugyanerre a problémára, szóval szerintem az amúgy is gyulladt nyálkahártya reakciója ez. Nekem két nap alatt javult ez a dolog... ezért nem biztos, hogy allergia. Én nagyon sokáig voltam hasonló helyzetben mint Te és megjártam ezzel pár dokit. Amit mindegyik elmondott nekem: ha már többszörösen visszatérő baj ez a fertőzés, akkor lehet, hogy túl érzékeny a hüvelyflórád és valami miatt könnyebben borul fel a pH-egyensúly odalent. Az ő tanácsaik alapján lehet, hogy:
1. meg kellene beszélnetek pároddal, hogy... szóval az ondónak lúgos a kémhatása, valahogy máshogy intézzétek a szeretkezés végét (de nehéz volt úgy megfogalmazni, hogy ne legyen tapló se meg biológiakönyv se...pffh)
2. másik fogamzásgátlót kellene szedj (én a dianét szedem már elég hosszú ideje)
3. próbálj kevesebb cukrot enni.
Remélem, tudtam valamennyit segíteni, jobbulást!
30/L
2.ik válaszolónak nagyon köszi, egy kicsit megnyugtattál!
Én is úgy gondolom, hogy ez talán nem allergia, de majd holnap azért felhívom a dokit és megkérdezem tőle, hogy ez természetes reakció e ami történik a hüvelytabletta felhelyezése után.
Aranyos vagy, hogy tanácsokat adtál, de fogamzásgátlót nem akarok szedni, mivel kisbabát szeretnénk a férjemmel, amúgy ilyen hüvelygombám több mint 6 éve nem volt. Tehát nálam ez a hüvelygombás téma nem rendszeres!
Még egyszer köszi a tanácsokat! :-)
Felhívtam a dokit és azt mondta nyugodjak meg, mert ez nem a hüvelykapszula hibája, hanem ilyen hatást kell éreznem mert hat a hüvelytabi, úgyhogy hál istennek nem allergia ez!
Még egyszer köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!