Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Őrülten szerelmes vagyok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrülten szerelmes vagyok az osztálytársamba! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Amiota megismertem szinte rögtön beleszerettem,ennek már 4 éve,csak nem mertem kezdeményezni,inkabb hallgattam és csak tűrtem...Van benne valami ami nagyon vonz.:)Végzösek vagyunk,még 1-2 hónap és vége a sulinak...Jol megvagyunk mint haverok,dumálgatunk,segit az iskolával kapcsolatban de csak ennyi... :(

A gond az hogy régebben eléggé "könnyü nőcske" módjára viselkedtem,elég sürün váltogattam a fiukat,stb...ennek talán az az oka hogy nagyon sokat csalodtam és szeretethiányom volt,de ezt már nagyon megbántam és szégyellem magam,és már teljesen megváltoztam.De ami a legrosszabb a suliban egyesek csunya pletykákat terjesztenek rólam ami persze nem is igaz és félek hogy ez miatt már soha nem lenne esélyem ennél a bizonyos fiunál akibe szerelmes vagyok.De nagyon bele vagyok zugva,minden este róla álmodok,róla ábrándozok,egy szóval ő a mindenem,ha a közelemben van a kiugrik a szivem a helyéről,mindent megtennék hogy az enyém legyen.

Szerintetek mit kellene tegyek?Van még remény?

2011. ápr. 17. 02:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ahogy érzed, ha van rá esély, akár egy kicsi is h ő is úgy érez mint te akkor szerintem igen.
2011. ápr. 21. 09:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Aaaaa...megtudtam hogy van barátnője....hát ennyi,mindig is szerencsétlen voltam a szerelemben,az is maradok... :((((
2011. máj. 5. 23:23
 13/15 anonim ***** válasza:
ahhh ez így szívás.. :S
2011. máj. 8. 19:22
 14/15 A kérdező kommentje:
jah...szívás,de még mekkora... :((((((
2011. máj. 8. 23:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Ráadásul megtudták az osztálytársaim hogy szerelmes vagyok belé és most cikiznek én meg csak sülök a szégyenemben,az illetőnek meg a szemébe se merek nézni ezek után...
2011. máj. 8. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!