Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Őrülten szerelmes vagyok az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrülten szerelmes vagyok az osztálytársamba! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Amiota megismertem szinte rögtön beleszerettem,ennek már 4 éve,csak nem mertem kezdeményezni,inkabb hallgattam és csak tűrtem...Van benne valami ami nagyon vonz.:)Végzösek vagyunk,még 1-2 hónap és vége a sulinak...Jol megvagyunk mint haverok,dumálgatunk,segit az iskolával kapcsolatban de csak ennyi... :(

A gond az hogy régebben eléggé "könnyü nőcske" módjára viselkedtem,elég sürün váltogattam a fiukat,stb...ennek talán az az oka hogy nagyon sokat csalodtam és szeretethiányom volt,de ezt már nagyon megbántam és szégyellem magam,és már teljesen megváltoztam.De ami a legrosszabb a suliban egyesek csunya pletykákat terjesztenek rólam ami persze nem is igaz és félek hogy ez miatt már soha nem lenne esélyem ennél a bizonyos fiunál akibe szerelmes vagyok.De nagyon bele vagyok zugva,minden este róla álmodok,róla ábrándozok,egy szóval ő a mindenem,ha a közelemben van a kiugrik a szivem a helyéről,mindent megtennék hogy az enyém legyen.

Szerintetek mit kellene tegyek?Van még remény?

2011. ápr. 17. 02:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nem sok reményed maradt, már csak egy: a szerelmi kötés. Csak most, csak neked ÉN 50 ezerért vállalom! Minden vágyad teljesülhet... Ez egy nagyon baráti ajánlat, fontold meg.
2011. ápr. 17. 02:22
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem "ez miatt", hanem emiatt.
2011. ápr. 17. 09:32
 3/15 A kérdező kommentje:

Első válaszoló,azzal hogy ilyen szánalmas dolgokat irsz csak az idődet pazarlod...

Második,köszönöm a javítást, Szerbiában élek nem Magyarországon és nálunk igy mondják,de azért törekszem helyesen mondani... :)

2011. ápr. 17. 11:50
 4/15 anonim ***** válasza:
4 év nem kevés idő.. szerinted mit szólna hozzá ha bevallanád neki hogy tetszik neked? :)
2011. ápr. 17. 12:17
 5/15 A kérdező kommentje:
Hmmmm hát nem tudom...De azt hiszem már sokan észre vették az osztályban hogy tetszik nekem és már ezzel piszkálni is szoktak bennünket,de én elpirultan tagadok mindent...
2011. ápr. 17. 12:42
 6/15 anonim ***** válasza:
lehet hogy ez hülye ötlet, de mi lenne ha az utolsó sulis napon mondanád meg neki ezt? mert lehet hogy ha most nem lépsz akkor lehet hogy már nem lesz rá lehetőséged. és lehet h ő is ugyanígy érez. :)
2011. ápr. 17. 15:53
 7/15 anonim ***** válasza:
jah és addig meg még jobban összebarátkoztok ebbe az 1-2 hónapba. (előző voltam)
2011. ápr. 17. 15:54
 8/15 A kérdező kommentje:
Jajjj én lennék a legboldogabb ember a világon ha ő is igy érezne...:)Vagy esetleg beszéljek a többi fiuval az osztályból hogy probálják meg megkérdezni vagy nem tudom...
2011. ápr. 17. 19:00
 9/15 anonim ***** válasza:
igen az is jóó ötlet és akkor hogy ne legyen feltünő akkor másokról is kérdezz, ne csak róla :D pl. ádámnak ki tetszik? és dávidnak? és a ..-nak? :)
2011. ápr. 18. 13:43
 10/15 A kérdező kommentje:
Vagy be merjem neki vallani?Nagyon félek hogy elutasit és azok után nagyon kellemetlen lenne a szemébe nézni...
2011. ápr. 18. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!