Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrülten szerelmes vagyok az osztálytársamba! Mit tehetnék?
Amiota megismertem szinte rögtön beleszerettem,ennek már 4 éve,csak nem mertem kezdeményezni,inkabb hallgattam és csak tűrtem...Van benne valami ami nagyon vonz.:)Végzösek vagyunk,még 1-2 hónap és vége a sulinak...Jol megvagyunk mint haverok,dumálgatunk,segit az iskolával kapcsolatban de csak ennyi... :(
A gond az hogy régebben eléggé "könnyü nőcske" módjára viselkedtem,elég sürün váltogattam a fiukat,stb...ennek talán az az oka hogy nagyon sokat csalodtam és szeretethiányom volt,de ezt már nagyon megbántam és szégyellem magam,és már teljesen megváltoztam.De ami a legrosszabb a suliban egyesek csunya pletykákat terjesztenek rólam ami persze nem is igaz és félek hogy ez miatt már soha nem lenne esélyem ennél a bizonyos fiunál akibe szerelmes vagyok.De nagyon bele vagyok zugva,minden este róla álmodok,róla ábrándozok,egy szóval ő a mindenem,ha a közelemben van a kiugrik a szivem a helyéről,mindent megtennék hogy az enyém legyen.
Szerintetek mit kellene tegyek?Van még remény?
Első válaszoló,azzal hogy ilyen szánalmas dolgokat irsz csak az idődet pazarlod...
Második,köszönöm a javítást, Szerbiában élek nem Magyarországon és nálunk igy mondják,de azért törekszem helyesen mondani... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!