Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok közeleg a jó idő. Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok közeleg a jó idő. Mit szeretek ilyenkor a pasikon? Ruházat terén gondolom. Pld izompóló vagy olyan ami kihozza a formákat (de nem a legfeszülősebb) vagy ing?

Figyelt kérdés

mivel most a pasik is "levetkeznek" nektek mi jön be, nagyon izmos, a szép kidolgozott (nem szétgyúrt) vagy vékony, esetleg mackósabb!

köszi a válaszokat ha lehet kort is írjatok!!

21/L

2011. ápr. 16. 18:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne
2011. ápr. 16. 18:04
 2/12 A kérdező kommentje:

én személy szerint az izmos de nem túlságosan szétgyúrt pasikat kedvelem..

az izompóló nem rossz de ne mindig olyat hordjon! a lazább fazon és az ing se rossz:)

kíváncsi vagyok nektek mi jön be...

2011. ápr. 16. 18:05
 3/12 anonim válasza:
az ing az tuti :D de a feszülös polllók is ;) jah és nem jó ha a fiu annyira kivan gyúrva4 inkább lyan közeped legyen pont jóó :)
2011. ápr. 16. 18:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Én a kicsit macisabb fiúkat szeretem, de nem a zsíros-maci, hanem az erőtsugárzó-maci alkatot. Ruha az majdnem mindegy, csak találja el a méretét, utálom, ha valaki 8 számmal nagyobb cuccot vesz magára. Amire még érzékeny vagyok, az a cipő, de nem igazán tudnám megfogalmazni, hogy abból milyen tetszik..
2011. ápr. 16. 18:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, mit szólnál egy ilyenhez?

[link]

2011. ápr. 16. 18:17
 6/12 anonim ***** válasza:
ja, és 22 éves vagyok.
2011. ápr. 16. 18:17
 7/12 anonim ***** válasza:
A barátomon nagyon szeretem az ujjatlan pólót. Jól áll neki, pedig nem különösebben kigyúrt, inkább vékony/normál alkatú.
2011. ápr. 16. 18:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Ing és a kicsit lazább pólók tetszenek. Az izompólóktól masszív röhögés jön rám.

Sztori: pár napja focizott pár fiú az egyetemi sporttelepen és az egyiken izompóló volt. Majd megszakadtunk a röhögéstől, hogy milyen ocsmányul fest, pedig amúgy nem lett volna rossz pasi. Csak szörnyen b*zis volt azzal a pólóval.

Alkat: szép kidolgozott, de nem kigyúrt és a vékony a nyerő nálam.

21/l

2011. ápr. 16. 18:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem a vékony srácok jönnek be. Vagy szűk, de azért nem túl tapadós pólóban vagy ingben, vagy színben/mintában összeillő póló+rajta ing párosításban. Szeretem a szűk szabású nadrágot is a fiúkon, legalábbis azokon, akiknek jól áll.

Tehát valami ilyesmi számomra a kedvenc stílus (jó időben persze dzseki nélkül):

[link]

Ujjatlan pólót csak a tökéletes alakú, izmos felkarú fiúkon tudok elképzelni, de azokból nem sok szaladgál az utcán.

2011. ápr. 16. 18:31
 10/12 A kérdező kommentje:

a linkelt kép az pont jó:)

kort is írjatok csajok..

2011. ápr. 16. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!