Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok közeleg a jó idő. Mit szeretek ilyenkor a pasikon? Ruházat terén gondolom. Pld izompóló vagy olyan ami kihozza a formákat (de nem a legfeszülősebb) vagy ing?
mivel most a pasik is "levetkeznek" nektek mi jön be, nagyon izmos, a szép kidolgozott (nem szétgyúrt) vagy vékony, esetleg mackósabb!
köszi a válaszokat ha lehet kort is írjatok!!
21/L
én személy szerint az izmos de nem túlságosan szétgyúrt pasikat kedvelem..
az izompóló nem rossz de ne mindig olyat hordjon! a lazább fazon és az ing se rossz:)
kíváncsi vagyok nektek mi jön be...
Ing és a kicsit lazább pólók tetszenek. Az izompólóktól masszív röhögés jön rám.
Sztori: pár napja focizott pár fiú az egyetemi sporttelepen és az egyiken izompóló volt. Majd megszakadtunk a röhögéstől, hogy milyen ocsmányul fest, pedig amúgy nem lett volna rossz pasi. Csak szörnyen b*zis volt azzal a pólóval.
Alkat: szép kidolgozott, de nem kigyúrt és a vékony a nyerő nálam.
21/l
Nekem a vékony srácok jönnek be. Vagy szűk, de azért nem túl tapadós pólóban vagy ingben, vagy színben/mintában összeillő póló+rajta ing párosításban. Szeretem a szűk szabású nadrágot is a fiúkon, legalábbis azokon, akiknek jól áll.
Tehát valami ilyesmi számomra a kedvenc stílus (jó időben persze dzseki nélkül):
Ujjatlan pólót csak a tökéletes alakú, izmos felkarú fiúkon tudok elképzelni, de azokból nem sok szaladgál az utcán.
a linkelt kép az pont jó:)
kort is írjatok csajok..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!