Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egyesek itt honnan tudják...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyesek itt honnan tudják lankadt méretekből hogy mekkora a másik farka ?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt hogy valaki öltözőben, strandon stb látott másik mesztelen férfit és írja hogy milyen nagy vagy kicsi volt neki. Ti honnan tudjátok lankadt méretből hogy mekkora nekik ? Nekem lankadtan 7 állva meg 17 centi. De eddig akárhol öltöztem a legtöbb férfinek szintén vérpénisze volt. Sose lehet tudni hogy 4 vagy 10 centit nő állva. Férfiak között meg heterónak nem áll fel.
ma 20:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nekem ugyan akkora, az átlag nagyobbjai közé tartozunk. Éppen ezértnem foglalkozunk másokéval. Bezzeg amikor félmerev állapotban félig álmosan hugyoztam az enyémre is megjegyezték, de nagy. Pedig csak még nem ment vissza a helyére.
ma 20:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Mármint 17 állva ? Szerintem ez átlag feletti is már
ma 21:12

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!