Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szeretnek a lányok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szeretnek a lányok a legjobban? :O:O

Figyelt kérdés
Sziasztok! szeretnék feltenni egy kérdést biztos vagyok benne hogy már egy párszor láttátok de én még megkérdezem....Mit szeretnek a lányok?:O mit szeretnek a lányok vagyis mit csináljak a barátnőmmel hogy jó legyen neki?:O:O Én és ő is 14 éves ...Légyszi azért értelmesek írjanak jah és par@sztok pls ne írjanak kösz előre is
2011. ápr. 16. 13:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hát már elég sok dolgot kipróbáltunk ami még nem sérti meg azokat a tiltott határokat:):) de nincs különösebb . nem tudom. csak kíváncsi vagyok miket szoktatok csinálni és aki lány az mit szeret:):)
2011. ápr. 16. 15:17
 12/15 anonim válasza:
puszilgasd meg nyalogasd a punciját imádni fogja tuti.én is nagyon imádom. :)
2011. ápr. 16. 17:35
 13/15 A kérdező kommentje:
De te hány éves vagy?:D:D
2011. ápr. 16. 18:29
 14/15 anonim válasza:
14évesen mi a sz.a.r.t akarsz te..
2011. ápr. 17. 19:03
 15/15 A kérdező kommentje:
... nem akarok olyan lenni mint te hogy vagy 40 évesen még szüzen...xD
2011. ápr. 17. 19:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!