Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a lányok a legjobban? :O:O
Figyelt kérdés
Sziasztok! szeretnék feltenni egy kérdést biztos vagyok benne hogy már egy párszor láttátok de én még megkérdezem....Mit szeretnek a lányok?:O mit szeretnek a lányok vagyis mit csináljak a barátnőmmel hogy jó legyen neki?:O:O Én és ő is 14 éves ...Légyszi azért értelmesek írjanak jah és par@sztok pls ne írjanak kösz előre is2011. ápr. 16. 13:25
1/15 anonim válasza:
Vegyél neki gyémántnyakéket és nercbundát. Meg vidd naponta sportkocsival az iskolába. És tanulj meg főzni, mosogatni, mosni, vasalni, takarítani.
2/15 anonim válasza:
Há fiam ákkor ín nem válaszolok néked mer elég nagy párászt vagyok.
3/15 A kérdező kommentje:
1. válaszoló írtam is hogy hülyeséggel ne fárassz.....-.-"
2. nyugodtan írja ha rossznak gondolom úgyis megmondom a véleményem....xD:):)
2011. ápr. 16. 13:31
4/15 anonim válasza:
Mit akartok már a 14 évetekkel?
Inkább még WOW-ozzatok, ne azon járjon az eszetek, hogyan izgassátok egymást gyerekek!
-.-"
5/15 anonim válasza:
a fiúkat szeretik a legjobban, a barátnőd valószínűleg téged szeret a legjobban
6/15 A kérdező kommentje:
menny a WOW-al a jó büdö$....... eddig nem tul sok értékelhető komit kaptam....-.-"
2011. ápr. 16. 13:39
7/15 anonim válasza:
Ha külsőre bejössz neki, akkor csinálhatsz bármit, szeretni fogja.
9/15 anonim válasza:
Szerintem ehhez nem kell tipp.Ha elég érettek vagytok hozzá,minden jön magától.Mire gondoltál pontosan mikor azt írtad ,,jó legyen neki" ? Sok féleképpen szerezhetsz neki örömet.Simogatással,puszilgatással,kényeztetéssel..de nem tudom pontosan mire gondoltál.Fejtsd ki
10/15 anonim válasza:
nyakcsókolgatás, combsimogatás... ezek nekem nagyon bejönnek :P
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!