Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők elvárják, hogy a férfiak tisztességgel viseljék az ő elutasításukat, ők maguk miért hisztiznek akkor, ha egy férfi elutasítja őket?
A minap történt, hogy elmentünk egy helyre, ahol sok ember volt és buliztak. Odajött egy lánytársaság, és elkezdtünk ismerkedni.
Az egyik megkérdezte: "Megronthatlak?"
Erre visszakérdeztem: "És mikor volt a legutóbb, hogy valaki megrontottál?"
Azt mondta: "A múlt hétvégén". Mondom: "Kösz, inkább olyan nőre vágyom, akinek az én megrontásom nem heti elfoglaltság."
Erre teljesen kiakadt, hogy mi ez, hogy lehetek én ilyen, és a többi "nem vagy férfi" és egyéb trágárabb jelzők.
És ők nem tizenévesek voltak, hanem húszas éveikben járó egyetemisták.
Szóval, hogy is van ez akkor a nőknél?
Ha a férfiak elvárják, hogy a nők tisztességgel viseljék az ő elutasításukat, ők maguk miért hisztiznek akkor, ha egy nő elutasítja őket?
A minap történt, hogy elmentünk egy helyre, ahol sok ember volt és buliztak. Odajött egy fiútársaság és elkezdtünk ismerkedni.
Az egyik megkérdezte: "Megronthatlak?"
Erre visszakérdeztem: "És mikor volt a legutóbb, hogy valaki megrontottál?"
Azt mondta: "A múlt hétvégén". Mondom: "Kösz, inkább olyan férfire vágyom, akinek az én megrontásom nem heti elfoglaltság."
Erre teljesen kiakadt, hogy mi ez, hogy lehetek én ilyen, és a többi "nem vagy nő" és egyéb trágárabb jelzők.
És ők nem tizenévesek voltak, hanem húszas éveikben járó egyetemisták.
Szóval, hogy is van ez akkor a férfiaknál?
ma 12:44
Szerintem az érvelésed hibás. Egy igazi férfi sohasem tesz ilyet, ha a nő intelligensen és őszintén közli vele, hogy nincs nála semmilyen esélye, hanem tudomásul veszi, hogy ilyen az élet, és továbblép.
Már egyszer kérdezted ezt. Akkor azt írtam, hogy igaza volt. Most is így gondolom. Miért? Mert nem vagy vevő az örömszerzésre se magadnak, se a másiknak.
Hol van ez a hely? Én is el akarok menni ide, én tuti megadnám neki! :)
ma 13.15
Nekem nem elég az öröm, nekem boldogság is kell.
Egyébként Café Rió.
ma 13:15
Ja, és még csak annyit, hogy nálam alapvető, hogy én választom ki a nőt, és én megyek oda hozzá.
Most mit érdekel egy könnyűvérű nőcske hisztije? Holnap úgyis más alsóbb régióira fog pályázni. Nevess egyet rajta és keress normális lányt. Ja, és persze ne ilyen r*ngyók alapján általánosíts, ha lehet.
Pasik közt is vannak hasonlók, neked sem esne jól, ha velük vennének a lányok egy kalap alá.
ma 13:27
Sajnos az a tapasztalat, hogy bármit teszek, a nők általánosítanak.
VÉÉÉGRE egy normális srác. Nálam is alapvető, hogy lány ne kezdeményezzen, ne gyűjtsön skalpokat, és ne...
szóval ahogy mondtad, az IGAZI férfi nem áll le hisztizni - az IGAZI nő nem kezdeményez. Vár türelmesen, és közben megdöglik. Ez a mi sorsunk.
17L
ma 13:28
Azért belehalni nem lehet. :) Én is 26 éve élek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!