Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog vagy lábimádó a barátom?
Figyelt kérdés
Szereti csókolgatni a lábfejemet és a lábujjaimat hosszú percekig . Szerinte gyönyörű .Tetszik neki még az is amikor én vezetem az autót mindig nézi a lábaimat ,mert sokszor vezetek mezítláb(Magassarkúban nem tudok ,-mert nem érzem benne a pedálokat- inkább leveszem). Engem nem zavar ez a dolog csak érdekelne a véleményetek. 22/L2011. ápr. 16. 12:18
11/16 anonim válasza:
Nem is teljesen értem, miért lett ez a lábpuszilgatás olyan extrém dolog. A lábfej tele van erogén zónákkal, nagyon jól esik a taplpmasszázs vagy ha a lábujjait csókolgatják sztem férfinak-nőnek egyaránt. Az is ugyanolyan testrésze a másik embernek, nem is értem miért tiltakozik ellene sok leányzó, hogy csókolgassák. Elvégre ha a feneküket puszilgatom az meg senkit nem hoz zavarba pedig azzal ül a WCre. A lába meg egész nap harisnyában van, tehát a legrosszabb esetben kicsit izzadt, de ha lezuhanyzik előtte nem is értem mi a gond. Úgyh én is imádom a női lábakat és számomra rejtély, hogyha már ennyire kihangsúlyozzák (magassarkú stb), tudják rólunk h felizgat, mégis zavarja h puszilgatják.
12/16 anonim válasza:
Minden férfi szeret valamit a nőjében különösen. A te pasidnál ez a lábad. Szerintem semmi furcsa nincs benne, sőt, aranyosnak tartom az ilyesmit.
13/16 anonim válasza:
Na erre varrjál gombot, kérdező:))
14/16 anonim válasza:
a barátod lábfétisiszta :)van sok ilyen emberke
15/16 anonim válasza:
biza sokan vannak, akik csípik a lábikókat, ezzel nincs is semmi gond. F
16/16 anonim válasza:
Teljesen természetes dolog, valahol azt jelenti, hogy imádja az egész tested, "a fejed búbjától a lábad ujjáig". Mi ezzel a baj?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!