Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog vagy lábimádó a barátom?
Figyelt kérdés
Szereti csókolgatni a lábfejemet és a lábujjaimat hosszú percekig . Szerinte gyönyörű .Tetszik neki még az is amikor én vezetem az autót mindig nézi a lábaimat ,mert sokszor vezetek mezítláb(Magassarkúban nem tudok ,-mert nem érzem benne a pedálokat- inkább leveszem). Engem nem zavar ez a dolog csak érdekelne a véleményetek. 22/L2011. ápr. 16. 12:18
1/16 anonim válasza:
És ha lábimádó, akkor mi van? Sztem az is normális dolog :)
2/16 anonim válasza:
Kérdezd meg őt. Mondd hogy nem zavar ha esetleg az.
3/16 anonim válasza:
Sok pasi van így, de nagyon kevesen vallják be.
4/16 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy normális-e de énis imádom a női lábakat :D Nekem egy szép láb talán fontosabb is mint egy mell
5/16 anonim válasza:
énis az vagyok szerintem semmi nincs benne
6/16 anonim válasza:
Ez is csak egy fétis. Hidd el vannak ettől durvábbak és rosszabbak...
7/16 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rossz. Csak akkor, ha téged zavar.
8/16 anonim válasza:
semmi extra nincs benne. Minden férfinek más-más női testrész a favorit.
9/16 anonim válasza:
Neked, hogy esik a barátodnak ez a viselkedése?
Élvezed, hogy tetszik neki a lábad, vagy zavar?
Szex közben ha a lábad kényezteti, az milyen érzés neked?
Egyáltalán engeded neki, hogy megtegye?
Én 34 éves pasi vagyok, és engem is vonzanak a szép női lábak. Szeretem nézegetni, ha lehetőségem van rá csókolgatni, és szopogatni a lábujjakat, kifejezetten izgat az, ha a lány mezítláb tapicskol, elsüpped valamiben (pl. vízparti sár). Ez lehet, hogy beteges, de én szeretem, és engem izgat. Sőt, be is vállalom, hogy ez a gyengém! Te még soha nem találkoztál ilyen pasival a párod előtt? Ha téged zavar, ülj le vele beszélni erről, ha nem, akkor meg engedd neki, és ne félj élvezni, ha neked is jólesik ;)
10/16 anonim válasza:
Semmi extra. Élvezd. Örülj neki, hogy a lábaiddal is foglalkoznak nem csak másoddal.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!