Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha maszturbácio közben fáj a fejem?
Miért fájhat? olvastam máshol ilyen kérdéseket de nem tetszett a válasz mert nem volt konkrét.Olvastam olyat h "kicsi vagy még" vagy "magas a vérnyomásod" vagy " nem jut elég vér... Ha valaki pl "kicsi"még tényleg fájhat a feje?
Magas vérnyomás mitől lehet? Mivel lehet orvosolni?
Lehet, hogy a szoba levegőtlen.
Nem biztos, hogy a nemi tevékenységgel függ össze a fejfájás. Szerintem ne aggódj ezen, és ne beszéld bele magadba, hogy az önkielgítés az oka.
Hanem vezess egy egészségügyi naplót, amibe beleírod, mikor a fájt a fejed, milyen időjárás volt, mit csináltál, veszekedtetek-e előtte stb., meddig tartott, mitől múlt el.
Tisztábban látsz majd. Lehet egyszerűen frontérzékeny vagy. Vagy a szülői balhé visel meg.
Sportolj amúgy többet.
1.vézna vagy.
2.14-max18 évés vagy.
3.szűz vagy ugye.
4. próbálj kevesebet hokizni és lasan.
ugyanez van most velem is.. a tarkómban lüktet a fejem... te hogy vagy? voltak azóta tünetek?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!