Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha maszturbácio közben fáj a fejem?
Figyelt kérdés
Miért fájhat? olvastam máshol ilyen kérdéseket de nem tetszett a válasz mert nem volt konkrét.Olvastam olyat h "kicsi vagy még" vagy "magas a vérnyomásod" vagy " nem jut elég vér... Ha valaki pl "kicsi"még tényleg fájhat a feje?
Magas vérnyomás mitől lehet? Mivel lehet orvosolni?
2011. ápr. 16. 11:07
1/18 anonim válasza:
Golyót bele,többet nem lesz gondod vele.
2/18 A kérdező kommentje:
milyen golyot MI? ezt nemértem:S
2011. ápr. 16. 11:10
3/18 anonim válasza:
A fejfájást általában az oxigénhiány okozza. De honnan gondolod, hogy ez a maszturbációval van összefüggésben?
4/18 A kérdező kommentje:
hát szerintem hogyha kőkeményen v***m és már lassan a végefelé vagyok és elkezd iszonyat erősen fájni a fejem akkor sztem összefüggés van.Főleg az a para h tegnap volt ez meg csak ma.De lehet sokat stresszelek? tegnap is volt egy nagy veszekedésem
2011. ápr. 16. 11:15
5/18 anonim válasza:
És mennyi idővel a veszekedés előtt/után volt az önkielégítés?
6/18 A kérdező kommentje:
pfuu hát őmm kb 12 kor volt de tényleg bitang nagy volt mert nagyon ideges voltam és hát este olyan 9-10 fele a kielégités
2011. ápr. 16. 11:20
7/18 anonim válasza:
Ok. Mindenesetre, ha továbbra is rendszeresen fáj a fejed, - nem csak az önkielégítéstől ugye -, akkor keress fel egy háziorvost.
8/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat. még jöhet ha valakinek van valami ötlete
2011. ápr. 16. 11:33
9/18 anonim válasza:
Az orgazmus során jelentősen megemelkedik a vérnyomásod. Egyébként mindenkinek. Ez okozhat fejfájást.
10/18 anonim válasza:
Szerintem ki megy a vér a fejedből próbálj meg fekve maszturbálni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!