Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kerültetek már hasonló helyzet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerültetek már hasonló helyzetbe egy stabil párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Régen volt egy nagyon rossz élményem az egyik barátommal. Kishíján megerőszakolt. Ezek után nehézkesen kezdtem újabb kapcsolatba, azóta nem is volt stabil barátom, szexelni sem szexeltem kishíján 1 évig.

Aztán megismertem a jelenlegi páromat. Már egy éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást. Fergeteges a szex vele és nagyon imádom. Viszont néha valamiért úgy érzem szorongok, és félni kezdek. Ha valami kicsit is hasonlít vagy kicsit is fáj megijedek, összeszűkülök és "elmegy" az összes nedvességem. (pl amikor a fenekembe próbál nyúlni váratlanul - nagyon szeretné az anál szexet)

Legutóbb ez nagyon kimutatkozott. Olyan szűk és száraz lettem hogy a párom "meghúzta" a péniszét és azóta fáj neki. Mit tehetnénk? jogosan érzem magam felelősnek?

Elmondtam neki hogy van amikor több előjátékra van szükségem, és tudom hogy nem haragszik. Mondta hogy tudja hogy működök, ne aggódjak. De én mégis rosszul érzem magam hogy nem voltam elég tág és nedves, és ezért neki fáj napok óta. Nekem is fájt, de nem vészesen.

2011. ápr. 16. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az ember tudatalattija nem felejt, és igen, ez teljesen természetes. Lényegében törvényszerű. Ha nagyon nagy problémát okoz, akkor keress fel egy szexuálpszichológust.
2011. ápr. 16. 10:40
 2/4 anonim válasza:
100%
nem voltam hasonló helyzetben még, de próbálok "beleérezni" a helyzetedbe. nem tudom h elmesélted e a barátodnak a múltat.(nem derült ki a leveledből) mindenképpen hasznos lenne beszélgetned vele erről.azt tudnám tanácsolni, hogy csak akkor szexeljetek, amikor a hangulatod teljesen megfelelő, szóval ha csak a fiú kedvéért mennél bele, az lehet ismételten "rosszul sülne el". hogyha elkezdtétek, bátran jelezz neki, mond neki, vezesd rá h még szükséges neked a hosszabb előjáték. ha lenne valami kérdésed a válaszomhoz akkorr bártrqn tedd fel. remélem valami hasznosat is sikerült mondanom..
2011. ápr. 16. 10:43
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Nem okoz szerintem akkora problémát hogy szexuálpszihológus kellene. A párom úgy érzem kivezetett a dologból és vezet a mai napig.

Igen, elmondtam neki, és tud róla. nagyon dühös volt a srácra, fel akarta keresni, de régen volt ez már hogy megbolygassuk.

Szerintem nem teszi össze a párom agyban hogy talán ez is beleszámít. Megpróbálom elmagyarázni neki. Remélem nem veszi "kifogásnak". Ugyanis ő attól fél hogy nem kívánom. Nagyjából már átbeszéltük a dolgot, de koránt sem annyit mint kellett volna szerintem.

2011. ápr. 16. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
szeret téged megérti a problémád,nem lesz gond belőle,mert szerintem te attól félsz,hogy elhagy,de nemfog ha igazán szeret.
2011. ápr. 17. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!