Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen mocskos/perverz szavaka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen mocskos/perverz szavakat mondtok az ágyban?

Figyelt kérdés
A párom előjött azzal a kéréssel, hogy szex közben súgjak mocskos szavakat a fülébe. Kicsit meglepett a dolog és hirtelen nem is tudtam rá reagálni. Nem vagyok ellene, csak ha kérésre kell teljesítenem, akkor valahogy zavarba jövök. Milyen perverz mondatokat hangozhatnak el egy vad szeretkezés közepette? Ne szégyenlősködjetek! Kérek néhány tippet. Lehetőleg konkrét mondatokat írjatok. Arra nem vagyok kíváncsi, hogy magamtól mit tudnék kitalálni. Új ötleteket és tippeket kérek!
2011. ápr. 16. 04:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Konyha. Az elég mocskos.
2011. ápr. 16. 11:44
 12/14 A kérdező kommentje:
26/L vagyok
2011. ápr. 16. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Egy "dugj meg" az elején, vagy egy "dugjál keményebben" közben nem is igazán perverz szerintem, szóval ilyenekkel nyugodtan lehet kezdeni. ;)
2011. ápr. 16. 21:50
 14/14 anonim ***** válasza:

Dugj meg!

A puncimban akarom érezni a farkadat!

Keményebben!

Engedd, hogy leszopjalak!

...

2012. márc. 2. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!