Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen mocskos/perverz szavakat mondtok az ágyban?
Figyelt kérdés
A párom előjött azzal a kéréssel, hogy szex közben súgjak mocskos szavakat a fülébe. Kicsit meglepett a dolog és hirtelen nem is tudtam rá reagálni. Nem vagyok ellene, csak ha kérésre kell teljesítenem, akkor valahogy zavarba jövök. Milyen perverz mondatokat hangozhatnak el egy vad szeretkezés közepette? Ne szégyenlősködjetek! Kérek néhány tippet. Lehetőleg konkrét mondatokat írjatok. Arra nem vagyok kíváncsi, hogy magamtól mit tudnék kitalálni. Új ötleteket és tippeket kérek!2011. ápr. 16. 04:49
1/14 anonim válasza:
ferfi vagy ,vagy no? ugyanis nem mindegy!
2/14 anonim válasza:
Biztos nő, csak ők kérdeznek ilyeneket.
Illetve lehet egy férfi és kamukérdés, röhögni szeretne a válaszokon.
A férfiak mind disznók!
3/14 anonim válasza:
Biztos nő. Férfi ne tudjon mocskos szavakat kitalálni. A nőkből kell az ilyesmit kikönyörögni. Az exemből soha nem tudtam kicsikarni annyit se, hogy: dugj meg! Pedig elég nagy ribanc volt.
4/14 anonim válasza:
Ezeket a mocskos, perverz szavakat javaslom:
Politika, békávé, adóhivatal!
6/14 anonim válasza:
kikefélem belőled a lelket is aztán jól megverlek majd kirugdoslak a kocsiból a 6-oson 120as tempónál
8/14 anonim válasza:
Ha nem tudok aludni mert ugat a kutya akkor k.rva anyázok meg b.zdmegolok az ágyban.
10/14 anonim válasza:
Dudg szét a pinám kandisznyó!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!