Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex=homoszexualitás?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy én egy 20-as éveimben járó férfi vagyok 2 éve stabil kapcsolatban (lánnyal). Egy pár napja beszéltem az egyik ismerősömmel(nő) aki pszichologus, és valahogy a szexről beszélgettünk. A lényeg elmondtam neki, hogy néha szoktuk az analt csinálni a barátnőmmel. Erre ő azt mondta hogy homokos vagyok mert amelyik férfi szereti az analt akár nővel is csinálni az rejtetten homoszexuális. Pedig én eggyáltalán nem érzek semmit a férfiak iránt! Most akkor hogy van ez? 26F
Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 15. 16:33
11/15 anonim válasza:
Szerintem van benne igazság. Persze erre jönnek majd a felvetések, hogy csókolózás is b.zis ennyi erővel, mert a homokosok is csókolóznak, de az teljesen más téma. Mivel a melegek nemtudnak máshogy szexuális kapcsolatot létesíteni ezért terjedt el ez a fajta közösülés. Az meg a legnagyobb baromság h minden férfi szeretné. Az iagz h többen szeretik mind ahányan nem, de azért mást jelent a két kifejezés. Az a testnyílás egyszerűen nem arra való, csak belemagyarázzák az emberek agyába, hogy erre szükségük van. Ezek ellenére nekem semmi bajom nincs azokkal akik szeretik, csak leírtam a véleményemet.
12/15 anonim válasza:
Miért a b.zis kérdésre jött a legtöbb válasz??
13/15 anonim válasza:
én imádom az anál sexet fiúval nem tudám elképzelni azért hát egy férfineksosem lesz olyan gyönyörű feneke mint egy lánynak imádom simogatni párom fenekét szegénykémnek lehet elege van már belőle hogy belevagyok bolondulva. de nem erőltetem az anál sexet mert ő nem rajog érte párszor csináltuk és én nagyon élveztem. hiába a netes névtelenség sokan ígysem merik bevallani amúgy mert maguknak is hazudnak. nézd úgy hogy ha ez igaz is hogy rejtett homosexualitásunk van akkor is nővel csináljuk :P és ez azért eléggé meggyőző arról hogy nem férfival csinálod.
14/15 anonim válasza:
Vannak nagyon jó pszichológusok, de az az illető egy f.sz. Az ilyen szakemberek írták azt a diplomamunkájukban, hogy a fiúk titokban az anyjukkal, a lányok pedig az apjukkal akarnak kefélni.
15/15 anonim válasza:
van aza dolog hogy a negatív dolgokat vagy meghőkketntő dolgokat könnyebben elhiszik az emberek mint a jó dolgokat de ez csak az én hülye véleményem
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!