Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex=homoszexualitás?
A helyzet az, hogy én egy 20-as éveimben járó férfi vagyok 2 éve stabil kapcsolatban (lánnyal). Egy pár napja beszéltem az egyik ismerősömmel(nő) aki pszichologus, és valahogy a szexről beszélgettünk. A lényeg elmondtam neki, hogy néha szoktuk az analt csinálni a barátnőmmel. Erre ő azt mondta hogy homokos vagyok mert amelyik férfi szereti az analt akár nővel is csinálni az rejtetten homoszexuális. Pedig én eggyáltalán nem érzek semmit a férfiak iránt! Most akkor hogy van ez? 26F
Köszi a válaszokat!
Az embereknek csak kb. 10 %-a heteroszexuális, 80 %-uk biszexuális, és megint kb. 10 %-uk tisztán homoszexuális ugye.
Olvassatok Kinsey-t.
akkor mégegyszer. Nem attól homoszexuális valaki,hogy az anális szexet szereti, hanem ha valaki homoszexuális és férfi akkor az egyik logikus lehetőség a szexre az anális szex.
Kérdezd már meg az ismerősödtől, hogy az orálissal mi van? mert hogy az mindkét helyen előfordul.
Akkor én az első 10%-ban vagyok.
Engem is érdekelne a dolog, de a barátnőm nem engedi. És gondolom addig, amíg ki nem próbálom, felettébb érdekelni is fog. De ettől még nincs homok a gépezetben. :D
23/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!